Orhan Miroğlu'ndan Diyarbakır'daki açılışa tepki: Sizi gidi "hafıza kaçağı" korkaklar!

AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, Diyarbakır'daki 'Hafıza Odası' sergisine tepki göstererek "İmamoğlu’nu almışlar yanlarına “Hafıza Odaları” kuruyorlar Diyarbakır’a! Sizi gidi hafıza kaçağı’ korkaklar!" dedi.

Orhan Miroğlu'ndan Diyarbakır'daki açılışa tepki: Sizi gidi "hafıza kaçağı" korkaklar!
Orhan Miroğlu'ndan Diyarbakır'daki açılışa tepki: Sizi gidi "hafıza kaçağı" korkaklar!
GİRİŞ 17.10.2021 10:07 GÜNCELLEME 17.10.2021 16:29
Bu Habere 143 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Diyarbakır'da sanatçı Ahmet Güneştekin’in Türkiye’de yaşanan faili meçhul cinayetler, kazalar, çatışmaların konu edildiği “Hafıza Odası” adlı sergisinin açılışına katıldı.

HDP İLE TAM İŞBİRLİĞİ

Diyarbakır Annelerinin HDP İl binasının önünde 776 gündür evlat nöbeti tuttuğu o ‘Hafıza Çadırına" yabancı kalan CHP, sergi açılışında HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ile partinin eski Muş milletvekili Sırrı Sakık'la aynı karedeydi.

"HAFIZA ODALARI, ANALARIN NÖBET TUTTUĞU O ‘HAFIZA ÇADIRINDAN’ GEÇER"

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Orhan Miroğlu açılışa katılan Kürt sanatçı ve aydınlarını metropollerde nefret ve düşmanlıkla silahlı mücadeleye yönelen radikal grupların başlıca referanslarından biri olan Kült Yazar Franz Fanon'a benzeterek "Hafıza odalarının, anaların nöbet tuttuğu o ‘Hafıza Çadırından'" geçtiğini şu sözlerle ifade etti;

Hele bakın, insana Franz Fanon’u hatırlatan Kürt sanatçılarına/ aydınlarına! İmamoğlu’nu almışlar yanlarına “Hafıza Odaları” kuruyorlar Diyarbakır’a! Sizi gidi hafıza kaçağı’ korkaklar! Hafıza odalarının, anaların nöbet tuttuğu o ‘Hafıza Çadırından’ geçtiğini ne zaman öğreneceksiniz!

BAKAN SOYLU RT YAPTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Orhan Miroğlu'nun skandal açılışla ilgili düşüncelerini destekleyerek Twiti takipçileriyle paylaştı.

Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti kararlılıkla sürüyorDiyarbakır anneleri: Ekrem İmamoğlu bizi ziyaret etmedi, acımızı paylaşmadı

Son dakika: HDP öyle bir şart koştu ki... Bu gurur CHP ve İYİ Parti'nin (!)HDP öyle bir şart koştu ki... Bu gurur CHP ve İYİ Parti'nin (!)

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un eşinden evlat nöbetindeki ailelere ziyaretTBMM Başkanı Mustafa Şentop'un eşinden evlat nöbetindeki ailelere ziyaret

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 143
  • Kul fatma 2 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğluna oy verenler sinir krizi geçiriyordur herhalde
    Cevapla
  • Hasan ÖZYILDIZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Faili meçhul sorumlusu kimdir acaba ? Yorumlar lütfen
    Cevapla
  • Hamdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah lanet etsin bu terörist sevicilere
    Cevapla
  • Oflularasireti 2 yıl önce Şikayet Et
    Alçak kafirler skerleri polisleri sivilleri bebeklerin katleden PKK lılarla yan yana olduğunuz alçak kafir İmamoğlu ve Arkadaşları bu CHP zihniyeti dir Allah'ın gazabı üzerinize olsun yakındır hepiniz helak olacaksınız bekleyin görün
    Cevapla
  • Kayı Boyu 2 yıl önce Şikayet Et
    imamoğlu kimin oğlu olduğunu net gösteriyor bizim balık beyinliler hala peşinden koşuyor ey hatttt
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...