5 öğrenci hayatını kaybetmişti! İlçe milli eğitim ile okul müdürü görevden alındı

Afyonkarahisar’da tüm Türkiye’nin yüreğini yakan ve 5 öğrenciyi hayattan kopartan servis kazasıyla ilgili İscehisar Milli Eğitim Müdürü ile Okul Müdürü Gülşen Şeyma Özdemir görevden alındı.

GİRİŞ 18.10.2021 17:57 GÜNCELLEME 18.10.2021 17:57
Bu Habere 158 Yorum Yapılmış

İscehisar ilçesine bağlı Çatağıl köyünde 11 Ekim günü ortaokul öğrencilerini taşıyan Servis minibüsü, sürücüsünün kontrolünden çıkıp ağaçlara çarptı. Kazada 5 Öğrenci yaşamını yitirdi, 5 öğrenci ise yaralandı. Yaralanan öğrencilerden Rana Eser, Hakan Tek ve Musa Eser'in yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Kaza sonrası Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında İscehisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış ile Alanyurt Ortaokulu Müdürü Gülşen Şeyma Özdemir, görevden alındı.

KAZADA YEĞENLERİ ÖLEN AMCA İDDİA ETMİŞTİ

13 Ekim'de DHA'ya röportaj veren Ahmet Eser, kazada yeğenleri Nisa ile İsmail Eser'in hayatını kaybettiği belirterek İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış hakkında şunları söylemişti:

"Kapı bozuk olduğu için iple bağlıyorlar, gözümle gördüm. Daha önce birkaç defa İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış'a gittim, 'İdare edeceksiniz, başka araba yok' dedi. İdare ettik, çocuklarımızı kaybettik."

Ahmet Eser'in iddialarına cevap veren İscehisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış ise "Biz öyle bir şey söylemedik. Ben niye 'idare et' diyeyim? Kendimi niye ateşe atayım?" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 158
  • sahipsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Suçlular bulunmuş Hamdolsun.
    Cevapla
  • hido 2 yıl önce Şikayet Et
    olayin müdürle alakasi yok bir arbanin kazada böyle parcalanmasi icin 120 km gibi bir hizla gitmesi lazim ne yazikki okadar candan mesul olan sürücünün cahilligi ve umursamazligi olayi buraya getiriyor... müdürlerin isten alinmasi yanlis
    Cevapla
  • Yakup Mil 2 yıl önce Şikayet Et
    Müdürler neden görevden alınır ki? Bu bir kaza sonuçta
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Minibüs eski ve hurda, ve taşımalı eğitimde bunu kullanmaya ihale ile izin ve yetki veren onlar, haberi bile okumamışsınız.
    Cevapla
  • akif 2 yıl önce Şikayet Et
    doğru yapılan bişey yokki herkes görevini ihmal ediyor....
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    Çözüm basit görevden al bitti. Oh ne ala
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı
"Para kulelerinde oklar Ekrem İmamoğlu'nu gösteriyor!"