TÜGVA'dan yönetici ve çalışanlarıyla ilgili çirkin iftiralara tepki

TÜGVA, mesleklerini yaparken vakıf çalışmalarında gönüllü çalışan yöneticilerinin, mesleklerine vakıf aracılığı ile kavuşmuş gibi gösterilmesinin kara propaganda olduğunu, bunun asla kabul edilmeyeceğini bildirdi.

TÜGVA'dan yönetici ve çalışanlarıyla ilgili çirkin iftiralara tepki
TÜGVA'dan yönetici ve çalışanlarıyla ilgili çirkin iftiralara tepki
GİRİŞ 19.10.2021 14:57 GÜNCELLEME 19.10.2021 15:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Vakıftan yapılan açıklamada, misyonu ve vizyonu belli olan Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA), genel merkez ve il-ilçe yöneticilerinin gönüllülük esasıyla gençlere karşılıksız hizmet ettiği, işi, gücü, mesleği olan kişilerin bulunduğu görünür, şeffaf ve güzide bir kuruluş olduğu anlatıldı.

Açıklamada, TÜGVA'da istihdam edilen personeller hariç Yönetim Kurulu üyeleri, il temsilcileri ve diğer vakıf yöneticilerinin gönüllülük esasıyla vakıf çalışmalarında bulunduğunu, her birinin kendi mesleklerini icra ettiği aktarıldı.

Gönüllülük esası ile yapılan bu çalışmalarda kişilerin istediği okulu okuma ve istediği mesleği yapma hürriyetinin bulunduğu ve bunun yasal olduğu anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bir kişinin özel sektörde ya da kamuda çalışması yasal olarak vakıf yöneticisi veya üyesi olmasına engel değildir. Bu şeffaf ve yalın gerçeğe rağmen vakıf yöneticilerimizin meslekleri ve çalıştıkları yerler üzerinden hedef alınması, haklarında iftira atılması sadece kara propagandadır. Mesleklerini yaparken vakıf çalışmalarında gönüllü olarak çalışmaları takdir edilesi bir durum olması gereken yöneticilerimizin mesleklerine vakıf aracılığı ile kavuşmuş gibi gösterilmesi kara propagandadır, bu kara propagandayı asla kabul etmiyoruz. Yurt dışındaki etki ajanları ve yurt içindeki gazeteciler, bazı siyasiler bu durumu kara propaganda malzemesi yapmak yerine, eğer bir sorun olarak görüyorlarsa kendilerine hodri meydan diyoruz, bu iddialarını yargıya taşımalarını bekliyoruz. Sosyal medyadan iftira atarak, yalan söyleyerek, tehdit ederek, hedef göstererek bizleri yıldıramayacaklarını açık bir şekilde ilan ediyoruz."

TÜGVA'dan suç duyurusu açıklamasıTÜGVA'dan suç duyurusu açıklaması

TÜGVA İstanbul İl Başkanı Emrullah Şanlan'dan kadrolaşma iddialarına cevapTÜGVA İstanbul İl Başkanı Emrullah Şanlan'dan kadrolaşma iddialarına cevap

CHP'nin TÜGVA yalanı ortaya çıktı! Düğünü de onlar yapmışCHP'nin TÜGVA yalanı ortaya çıktı! Düğünü de onlar yapmış

Büyükada'da TÜGVA gerginliği sona erdiBüyükada'da TÜGVA gerginliği sona erdi

YORUMLAR 5
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz sizi biliyoruz aslanlar.. Bile Bile kötüleyerek üstünüze geliyorlar..
    Cevapla
  • işte 2 yıl önce Şikayet Et
    İBBde sanki ak partilileri işe aldılar. Chpli belediyelere ak partilileri mi işe alıyorlar, kendi torpilli yandaşlarını işe alıyorlar.
    Cevapla
  • çaldıran 2 yıl önce Şikayet Et
    bu suçlamayı yapan alçaklar, herkesi kendileri gibi biliyor
    Cevapla
  • Samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıntıları buralarda fetö ve pkk lıların barınamaması. Bu yüzden bütün iftiralar, karalamalar.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    adamların söyledikleri şey tügva daki gerçek belgelerin dışında bir şey değil. dolayısıyla iftira söz konusu değil. bizzat gerçeğin ta kendisi. unutmayın gerçeklerin birgün ortaya çıkmak gibi kötü huyları vardır. iyi ki gerçekleri toplum öğrendi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri