Son dakika: 19 Ekim koronavirüs tablosu açıklandı! Bakan Koca'dan aşılılara yeni çağrı!

Son dakika haberi: Vaka sayısı 30 binin üzerinde kaydedildi. Aşılı olduğu halde hastanede yatan hastaların olduğunu hatırlatan Sağlık Bakanı Koca, "İnaktif aşı tercih edenlerin üçüncü dozu yaptırmalarını ısrarla talep ediyoruz" dedi.

Son dakika: 19 Ekim koronavirüs tablosu açıklandı! Bakan Koca'dan aşılılara yeni çağrı!
Son dakika: 19 Ekim koronavirüs tablosu açıklandı! Bakan Koca'dan aşılılara yeni çağrı!
GİRİŞ 19.10.2021 22:38 GÜNCELLEME 19.10.2021 22:38
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 19 Ekim koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

Türkiye'de son 24 saatte 30 bin 862 kişinin testi pozitif çıktı, 223 kişi hayatını kaybetti.

VAKA SAYISI YENİDEN 30 BİNİN ÜZERİNDE

16 Ekim'de 30 binin altında kaydedilen vaka sayısı, bugün yeniden 30 binin üzerine çıktı.

BAKAN KOCA'DAN 3. DOZ ÇAĞRISI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılı olduğu halde hastanede yatan kişilerin olduğunu hatırlatarak sosyal medya hesabından çağrı yaptı:

"Zamanı geldiği, hatta üzerinden haftalar geçtiği halde 3. doz aşısını yaptırmamış olan yaklaşık 5 Milyon kişi var. Bu grupta olanlardan hastanede yatanlar var. İnaktif aşı tercih edenlerin üçüncü dozu yaptırmalarını ısrarla talep ediyoruz. Üçüncü doz, koruma kalkanı dozudur."

YORUMLAR 114
  • Birisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın sonu yaklaşıyor belli değilmi!?her çoban kendi sürüsünden mesuldur.bütün olanlar. hayr yada şer. bizlerin yani insanların elleriyle yaptıklarımızın karşılığı değilmidir.ne haya ne edep kalmış. ne de . kulluk. boyna yaptığımız bir birimizle çekişmek.günah keçisi arıyoruz.5 vakitte al abdestini. ağzını burnunu güzelce temizle. virüs nerden giriyor. aslında beyninden. kafan çalışmadı için.hastalıkların çoğu neden?kalaba yere girincede tak maskeni. kimseye dokanma. öpüşme tokalaşma.günah kiri bile hasta eder.
    Cevapla
  • Evrene86 2 yıl önce Şikayet Et
    Amcam 3 doz aşı oldu yine korona olmuş. Ne yapacaz 4 ü mü olsun. Hemen çıkacak birileri hafif atlatıyo diyecek. İyide 1 kez daha yakalanmıştı o zamanda hafif atlattıydı ne yapsınlar şimdi?
    Cevapla
  • Tarık 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı karşıtları , yakınlarından birini covid yüzünden kaybedince hemen aşı randevusu alıyorlar. Ben çevremde iki genç aşı karşıtının covidden öldüğünü gördüm. Ve aşı karşıtı akrabaları hemen aşı oldu. Aşı karşıtları hiç yoksa türkovac olun .
    Cevapla
  • tuncer 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşının işe yaramadığını kendileri de biliyor da ellerinden bişi gelmiyor aldılar artık. Bardağın hep dolu tarafına bakan eksiklerini göremez her zman boş tarafına bakın elinizde ki ile yetinmeyin.
    Cevapla
  • amelegücü 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaw kardeşim ister aşı ol ister olma ama Allah rızası için şu maskeni çıkarma ve mesafeni koru.Bu bile kendi başına vakaları ciddi ölçüde azaltır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar