CHP’li Engin Altay, HDP'li Pervin Buldan'a destek çıktı!

CHP'li Engin Altay, HDP Eş Başkanı Pervin Buldan'ın "İktidarın parçası olacağız" sözleri ile ilgili "Bir siyasi parti ülkeyi yönetme iddiasında bulunmuyorsa kapansın gitsin. Ülkeyi yönetme iddiasında olmayan siyasi parti olur mu?" dedi.

CHP’li Engin Altay, HDP'li Pervin Buldan'a destek çıktı!
CHP’li Engin Altay, HDP'li Pervin Buldan'a destek çıktı!
GİRİŞ 22.10.2021 01:45 GÜNCELLEME 22.10.2021 01:46
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, geçtiğimiz günlerde Ağrı'da yaptığı açıklamada, partisinin iktidarın bir parçası olacağını söyledi.

CHP'Lİ ALTAY HDP'YE ARKA ÇIKTI

Söz konusu açıklamalara ilişkin TBMM'de düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, kapalı kapılar ardında ittifak yaptıkları HDP'ye arka çıktı.

Altay, Buldan'ın sözlerini, "Bir siyasi parti ülkeyi yönetme iddiasında bulunmuyorsa kapansın gitsin. Ülkeyi yönetme iddiasında olmayan siyasi parti olur mu?" diyerek savundu.

MEMURLARI TEHDİT EDEN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK

Altay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bürokratlara çağrı yaparken 18 Ekim'i tarih vermesinin özel bir anlamı olup olmadığı yönündeki soruya "18 Ekim'de özel bir şey aramaya gerek yoktur. Yolsuzluk, hırsızlık, usulsüzlükte tarih yok. Hırsızlık hırsızlıktır" dedi.

 

YORUMLAR 74
  • yurdum insanı 2 yıl önce Şikayet Et
    başka bir şey söyle zaten biliyoruz aşikar oldu oldu olacak hangi bakanliginida vereceginizide söyle
    Cevapla
  • Ilahi Adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ìkna odalarından şikayeti olanlar bugün onlara destek oluyor ise Allah'ın gazabi úzerlerine olsun. Sırf iktidar gitsin diye herşey mübah görenlere de Allah akıl fikir versin. Evet ekonomi kötü ama resme iyi bakmak lazım kuffar mı? Benjamin mı? Yoksa Hak mı? Iktidara ta tek sözüm artık halka geri dönün olduk demeyin...
    Cevapla
  • bilinç 6 2 yıl önce Şikayet Et
    14 ieet otobüsü garaji var. ve bu 14 garajin bakımı ihaleye ilk defa katılan tek bir firma alıyorsa. öbür 5 firma hep teşekkür ile ihaleden çıkıyor ise. mercedes marka otobüslerin bakim ihalesine mercedes firmasi yeterli bulunuyor ise. 14 ihaleyi alan adam e.i. nin kankasi ise...bunun cevabı İstanbul nimet nimet...
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz varken ne gerek var ülke yönetmeye siz ülkeyi onlarda sizi yönetir ama chp nin hakkını yememek lazım sadece ülkeyi yönetmek değil işleri bir de ip yönetiyorlar
    Cevapla
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    inşaallah bu chp , liler bir gün o pkk , uzantısı hdp , nin gazabına uğrayacaklar allahım bunlara fıtsat vermesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor