Ordu Valiliği'nin öğrencilere hizmeti takdir topladı! "Teşekkür etmek boynumun borcu"

Şu ana kadar 480 öğrencinin barınma ihtiyacını karşılayan Ordu Valiliği'nin Açık Kapı ofisi bu defa teşekkür ziyaretine gelen öğrencinin sevincini de paylaştı.

GİRİŞ 22.10.2021 10:26 GÜNCELLEME 22.10.2021 11:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yurt çıkmayan, yedekte olan ya da ev bulamayan öğrenciler için devlet bütün imkanlarını seferber etmeye devam ediyor. Ordu Valiliği de bu kapsamda şu ana kadar 480 öğrencinin barınma ihtiyacını karşıladı.

Valilik Cumartesi ve Pazar günleri de hizmet veren ‘Açık Kapı’ ofisleriyle karşıladıkları öğrenciler yurt çıkıncaya kadar ya da ev buluncaya kadar Valiliğin misafiri olarak temiz ve salgın şartlarına uygun, sağlıklı bir ortamda vakitlerini geçiriyorlar.

Valilikten yapılan açıklamada "Şu ana kadar 480 öğrencimizi 16 Eylül 2021’den itibaren misafir ediyoruz. Önemli olan gençlerimizin  mutluluğu ve onların okuması. Yedekte yurt bekleyenlerin yurtları çıkıncaya kadar ya da öğrencilerimiz  ev buluncaya kısacası onlar düzenlerini kuruncaya kadar otellerimizde misafir ediyoruz." denildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki öğrencilere sert tepkiCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki öğrencilere sert tepki

İzmir'de 1520 üniversite öğrencisinin barınma ihtiyacı karşılandıİzmir'de 1520 üniversite öğrencisinin barınma ihtiyacı karşılandı

Bakan Kasapoğlu canlı yayında yurt tartışmalarına yanıt verdiBakan Kasapoğlu canlı yayında yurt tartışmalarına yanıt verdi

İBB'nin yurt skandalına Kabaktepe'den sert tepki!İBB'nin yurt skandalına Kabaktepe'den sert tepki!

"TEŞEKKÜR ETMEK BOYNUMUN BORCU"

O dönem barınmanın sıkıntı olabileceğini düşünerek derslere geç başlamayı da aklında geçirdiğini ama sonrasında haberlerden destekleri öğrenerek buraya gelip sıkıntısız barınma ihtiyacı giderilen öğrenci şu ifadeleri kullandı;

Ben teşekkür etmeye geldim. İlk geldiğimde yüksek lisans öğrencilerine daha yeni kontenjan açılmıştı. Sizin açmış olduğunuz otellerde kaldım. "Teşekkür etmek boynumun borcudur" dedim.

YORUMLAR 8
  • M zeki 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim oğlumda orada Allah devletimizi korusun
    Cevapla
  • belde 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet yurt bulamayanlarla ilgilenmiyor diyenler. marifet iltifata tabidir. görün bunları da görün. görmeyenler utansın. ne diyelim. bizde hastalık hep boş olan yere bakarız. bu durumlarda bir teşekkürü bile çok görürüz.
    Cevapla
  • belde 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Valimizle gurur duyuyoruz. Hz Allah sayılarını daha da artırsın.
    Cevapla
  • belde 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Valimizle gurur duyuyoruz. Hz Allah sayılarını daha da artırsın.
    Cevapla
  • batu 2 yıl önce Şikayet Et
    kaymakam iken görmüştüm vali yi... çok değerli bir yönetici.. Sağol Abi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi