Bunu yapan insan olamaz! Babasının dövdüğü küçük çocuk hayatını kaybetti

Gaziantep'te babası Mehmet Yılmaz’ın (30) yemek yemediği için yumruk attığı 1,5 yaşındaki Elif Hazal Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Gözaltına alınan Mehmet Yılmaz, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GİRİŞ 23.10.2021 15:08 GÜNCELLEME 23.10.2021 17:35
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Olay, 19 Ekim günü Güneykent Mahallesi'nde meydana geldi. Bir ay önce doğum yapan Duygu Yılmaz (27) hastanede tedavi gören bebeğini ziyarete gitti, eşi Mehmet Yılmaz ise kızı Elif Hazal ile evde kaldı. Mehmet Yılmaz, karnının acıktığını düşündüğü kızı Elif'e yemek yedirmek istedi. Ancak Elif yemedi. Sinirlenen Mehmet Yılmaz, kızına yumruk attı. Yere yığılan Elif Hazal hareketsiz kalınca Mehmet Yılmaz sağlık ekiplerini arayarak kızının düştüğünü söyledi.



İhbarın ardından eve giden sağlık ekipleri küçük kızı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Elif Hazal Yılmaz, bugün sabaha karşı doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.



'YEMEK YEMEDİĞİ İÇİN VURDUM'

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Mehmet Yılmaz’ı gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunda kızına yumruk attığını itiraf eden Yılmaz’ın, “Kızıma yemek yedirmek için sofra açtım. Fakat kızım yemek yemeyip ekmeği yere attı. Ben de vurdum" dediği belirtildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Yılmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.



ANNESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Elif Hazal’ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Duygu Yılmaz, kızının cenazesi teslim edildiği sırada gözyaşlarına boğuldu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 20
  • Sınan 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim seni kahrı perişan etsin sabiye nasılda kiydin
    Cevapla
  • Gulsah 2 yıl önce Şikayet Et
    allah senin gibi babanın belasını versin lanet olsun sna senin babaligina 1 buçuk yasinda çocuk zorla yemek yedirmek nedir ellerin kırılsın cani bi anne olarak yazıyorum şu sözleri ben ki çocuğum canı yansa ondan önce ağlarım lanet olsun senin vicdanına mergametine
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Benimde kızım 1 buçuk yaşında yemiyor yemek çocuk diş çıkarıyor huysuzlanır acıkınca yer ztn O ellerin kırılsın insan çocuğuna nasıl vurur cani
    Cevapla
  • Ali AydıN 2 yıl önce Şikayet Et
    eyvahh eyvah bir anlık gaflet görüyomusun ne felakete yol açtı o baba şimdi ne yapacak bu viçdan azabıyla rabbim sen bizi bize bırakma :((
    Cevapla
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Ömür boyu cezaevinde evlat acısı çek demek dışarıda misafir kalıyormuş sun senin yerin orasiymis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!