Bakan Soylu'dan çarpıcı operasyon paylaşımı: Talimatlarınız elimizde

Son Dakika... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çukurca sınırından sızan 2 teröristin öldürülmesiyle ilgili "Ayrıca talimatlarınız elimizde... 112'yi ararsanız, getiririz veya Meclis'teki arkadaşlarınıza bırakırız." dedi.

Bakan Soylu'dan çarpıcı operasyon paylaşımı: Talimatlarınız elimizde
Bakan Soylu'dan çarpıcı operasyon paylaşımı: Talimatlarınız elimizde
GİRİŞ 24.10.2021 09:51 GÜNCELLEME 24.10.2021 10:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Son dakika: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çukurca sınırından sızan 2 teröristin hava desteği ve kara operasyonuyla ele geçirildiğini bildirdi. Bakan Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda o teröristlerden ele geçirilen mühimmatları da paylaştı. Buna göre bir saldırı hazırlığının önlenmiş olduğu da değerlendirildi.

Son dakika: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çukurca sınırından sızan 2 teröristin hava desteği ve kara operasyonuyla ele geçirildiğini bildirdi.

Bakan Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hakkari Yüksekova'ya yeni geldik, takip ettiğimiz haber de geldi: Çukurca sınırından sızan 2 terörist; J-SİHA, yakın hava desteği ve ayrıca kara ölü ele geçirildi. Laftan anlamıyorlar Gözü alıyorsa Karayılan gelsin, fare gibi saklanmasın. Onun da sırası geliyor" ifadelerini kullandı.

ELE GEÇİRİLEN MÜHİMMATLAR SALDIRI HAZIRLIĞINI İŞARET ETTİ

Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün gece Çukurca'ya sızan ve ölü ele geçirilen teröristlerdeki mühimmatlar. İki M-16 piyade tüfeği, 4 el bombası, 9 M-16 şarjörü, 1 patlayıcı ateşleme düzeneği. Ayrıca talimatlarınız elimizde. 112'yi ararsanız getiririz veya Meclis'teki arkadaşlarınıza bırakırız." ifadelerine yer verdi.

Hakkari'nin Çukurca sınırından sızan 2 terörist, dün J-SİHA, yakın hava desteği ve ayrıca kara operasyonuyla ölü ele geçirilmişti.

YORUMLAR 5
  • Adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın adam s soylu,bu pkk yı yok edecek yok.
    Cevapla
  • Selam 2 yıl önce Şikayet Et
    Silahları amerika orjinlidir. Dünyadaki bir numaralı terör destekçisi amerika'dır.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    hain şeref yoksunu CHP bunları Meclise getiren Allah bunların köklerini kurutsun inşaAllah.
    Cevapla
  • Kul insan 2 yıl önce Şikayet Et
    Operasyon hiledir. Türkiye'mizde hava, deniz kuvvetleri tamam fakat kara kuvvetleri daha güçlü olmalı diye düşünüyorum. Her bir askerimiz özel kuvvetler gibi yetişmeli. Özellikle savaş hileleri öğretilmeli askerlere. İngilizlerin aynalı silah atış yerini unutmayalım. Bir de siber güvenlik ve ruhiye güvenlikte büyük sıkıntılar var. Bunları daha iyi seviyeye çıkarmalıyız. Bunun için dost ülkeler ile ortak çalışma grubu şart.
    Cevapla
  • Ali Aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    sen merak etme türk milleti savaş hilesini bilir lakin hilebaz deyildir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak