Bir zincirleme kaza daha! 15 araç birbirine girdi

Anadolu Otoyol'unda 15 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Ekipler kazada yaralananlara müdahale ediyor. Otoyolun Ankara yönü ulaşıma kapandı.

Bir zincirleme kaza daha! 15 araç birbirine girdi
Bir zincirleme kaza daha! 15 araç birbirine girdi
GİRİŞ 24.10.2021 14:20 GÜNCELLEME 24.10.2021 14:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Anadolu Otoyolu'nda aralarında tır, kamyon, otomobil ve midibüslerin bulunduğu yaklaşık 15 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.

Otoyolun Ankara istikameti 100 Evler mevkisinde, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Kaza yerine ulaşan ekipler, yaralılara müdahale ediyor.

Kaza nedeniyle otoyolun Ankara yönü ulaşıma kapandı, uzun araç kuyrukları oluştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    En kültürsüz, saygısız şoför bozuntularının yaşadığı şehirdir Ankara. Şeridinde araç kullanmak istenilmeyen şehirdir. İnanın Urfa, Mardin, Adana Ankara’dan çok çok daha gelişmiştir mukayese edildiğinde.
    Cevapla
  • EvladıFatihan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ankara’nın pardon bunların deyişiyle angaralıların çoğu iki çizgi arasında (trafik şeridi denilen yerde) kullanmazlar araçlarını, bir tekerleri yan şerittedir. Çünkü her an en uygun şeride geçme önceliklidirler bu tipler. Ne soldan geçene yol verirler ne de hızlanıp sol şeride geçerler. Muhtemelen kazaya bunlardan birisi sebep olmuştur. Ha şeridinde gidenlere de kıl olurlar bunlar. Allah karşılaştırmasın diyeceğim ama trafikte karşılaşma ihtimalimiz çok yüksek. Sırf bunlardan dolayı en sağdan sağlamak (sollayamadığımızdan) zorunda kalınıyor ve kazalara davetiye çıkıyor.
    Cevapla
  • Martli 2 yıl önce Şikayet Et
    yollarda hic denetim yok. safece hiz denetimi yapiluyor bazen. oysa kazalarin cogu asiri hizdan degil takip mesafesi ihlali setit ihlâli hatali sollama cep telefonu ile oynanma gibi sebeblerden meydana geliyor. seyir halinde denetim yapan hic polis görmedim. bir yere çekip araci içind e bekliyorlar. oysa akan trafikte seyrederek denetim yapsalar cok miktarda hatali surucu tespit edecekler. en bariz ornek sag serit bos iken orta seritte seyreden sürücüler. birde turkiyedeki otoyollar kazaya davetiye çıkarıyor. türkiye de otoyollar da 40 kmh müsade var 40 kmh müsade olmaz otoyolda..
    Cevapla
  • Tuğlu... 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes yarışır gibi araba kullanıyor ve çoğu kullanıcı iki araç arasında olması gereken mesafeye hiç uymuyor, mesafeye uysalar bu kadar çarpma olmaz...
    Cevapla
  • Fethi 2 yıl önce Şikayet Et
    Hız yapmayanın taciz edildiği yoldur bu. Yavaş kullanan bu yolu kullanmasın. Bu yolda asgari hız seyri 100 km dir…
    Cevapla
  • Martli 2 yıl önce Şikayet Et
    sağ şeritten gidene kimse bir sey yapmaz sag şerit bos iken orta şeritte 100 ile gidersen kazaya sebebiyet verirsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak