Tecavüz zanlısı yazar, adliyeye çıktı
77 yaşındaki yazar, 14 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Sanık, Mudanya Adliyesi'ne çıkarıldı, 14 yaşındaki kızın ise kemik yaşı tesbitinin yapılması bekleniyor.
Bursa'nın Mudanya ilçesinde 14 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan yazar H.Ü. (77) polisteki sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.
Alınan bilgiye göre, Mudanya ilçesinde meydana gelen olayda H.Ü., L.Ç. isimli kıza tecavüz iddiasıyla gözaltına alındı. Dün akşam gözaltına alınan H.Ü., sorgulamasının ardından bugün 14.00 sıralarında Mudanya Adliyesi'ne getirildi.
Soruları cevapsız bırakan H.Ü., sorgulanmak üzere nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'na sevk edildi. 14 yaşında olduğu iddia edilen mağdurenin kemik yaşının tespitiyle ilgili de araştırma yapılacağı öğrenildi.
Adliye çevresinde geniş güvenlik tedbiri alan polis, gazetecileri uzaklaştırdı. Görüntü almak isteyen basın mensuplarıyla polis arasında zaman zaman arbede yaşandı. Polis aracının adliyenin kapısına kadar yanaştırılması ve H.Ü.'nün hayli bitkin olması dikkat çekti.
-
mustafa kut 18 yıl önce Şikayet Etsaldırmayın. müslüman ve hizmet adamı olan bi insan için su-i zan da bulunarak vebale girmeyin, ayıp yahu, bunu günahı agırdır, vakit in ne kadar güzel bir gazete ve bazılarının kuyruguna bastıgı bellidir, hüseyin abi de lafını esirgemeyen biridir. hurriyetin de ne tür bi gazete oldugu bellidirBeğen
-
Polat ÇELİKHAN 18 yıl önce Şikayet EtAman ha!. Malumunuz bu türden haberlerle daha önceleri de karşılaştık. Amaç yine aynı olabilir. Şahıs masum olsa bile bu haber zihnimizde yer edecektir. Gerçek er ya da geç ortaya çıkacak ancak haberi bu kadar şaşaalı (kastım kartel) olmayacak. Unutmayalım ki karalamak gerçekten çok kolay. Lütfen gelişmeleri dikkatle takip ediniz. Saygılar...Beğen