Altın fiyatları düşecek mi? İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi!

Altın haftanın ilk gününde yeniden rekor tazeledi. Dolar kurunu takip eden altın fiyatlarının ise daha ne kadar yükseleceği veya önümüzdeki süreçte düşüp düşmeyeceği en çok merak edilen soruların arasında yerini aldı. Altın ve para piyasaları uzmanı Memiş ise merak edilen kritik uyarıyı yaptı.

Altın fiyatları düşecek mi? İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi!
Altın fiyatları düşecek mi? İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi!
GİRİŞ 25.10.2021 13:58 GÜNCELLEME 25.10.2021 14:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Altın fiyatlarındaki sert yükseliş her geçen gün devam ediyor. Dolar kurunda yaşanan ani yükseliş bilindiği üzere altın fiyatlarına anında yansıdı ve rekor üstüne rekor fiyatlar gelmeye başladı. Her dönemde güvenli liman olarak bilinen altın yatırımcıları ise bu dönemde tedirginliklerini dile getirerek fiyatların daha ne kadar yükseleceğini veya yükselişte olduğu gibi ani düşüşler de gelir mi sorularını sormaya başladı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten ise altın yatırımcısına kritik uyarı geldi. İşte merak edilen detay...

Altın Fiyatları Düşecek Mi?

Hızla yükselen altın fiyatlarına ilişkin Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, tüm altın yatırımcılarını ilgilendiren açıklamada bulundu. Resmi Twitter adresi üzerinden yapıtığı paylaşımda "Arkadaşım aradı 'Altın ve gümüş alayım mı?' diye. Ben, 'Almam' dedim ve ekledim 'Zamanında tedbir almadıysan, biraz bekleyerek (eski seviyeler olmamak kaydıyla) daha düşükten alabilirsin' dedim" ifadelerine yer verdi.

Yine Memiş "Elinde altın bulunduranlar bu fiyatlardan satış için acele etmemeli, yeni zirveler gelecek önümüzdeki dönemde. Şimdiye kadar altın almayı ihmal etmiş olan yatırımcılar ise bence bu kadar yüksek fiyattan çok riske girmemesi gerekir. Önümüzdeki bir iki hafta içerisinde bir geri çekilme öngörüyorum." şeklinde yaptığı açıklama da iki hafta süre ile altın fiyatında bir geri çekilme görülebileceğini açıkladı.

Altın Fiyatlarında Son Durum Ne?

Altın fiyatları güne hızlı bir yükselişle başladı. Dolar kurunu takip eden Gram altın 560 TL seviyesinin üzerine kendini atarak 568 TL tepe noktasını yeniledi. 

Çeyrek Altın cephesinde ise 925 TL'nin üzerinde bir işlem söz konusu. An itibari ile Kapalı Çarşı piyasasında Çeyrek Altın 932 TL seviyelerinden işlem görüyor. 

YORUMLAR 2
  • vatan sever 2 yıl önce Şikayet Et
    Faizi düşürürseniz, döviz yükselir dövizi düşürürseniz faiz yükselir üretirseniz, imal ederseniz iş kurarsanız iş verirseniz ihraç ederseniz dövizde altında düşer. Gelin hep birlikte yastık altlarındaki tahmini beş ton altını milyarlarca dövizi şu güzelim ülkemizin geleceği için hırsıza, arsıza, fareye falan kaptırmadan ekonomimizde değerlendirelim.
    Cevapla
  • Şaka gibisin 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen buralarda harcanıyorsun senin gibi büyük bir ekonomisti dünya devi şirketler nasıl kaçırdı bilmem :))))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu