Biri Gri listeden 2 terörist daha öldürüldü

İçişleri Bakanlığı, Mardin'in Artuklu ilçesi kırsalında etkisiz hale getirilen 2 teröristten birinin Terörden Arananlar Listesi'nde "gri kategori"de bulunan Ruken kod adlı Songül Özgün olduğunu duyurdu.

Biri Gri listeden 2 terörist daha öldürüldü
Biri Gri listeden 2 terörist daha öldürüldü
GİRİŞ 25.10.2021 15:18 GÜNCELLEME 25.10.2021 16:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı koordinesinde, Polis Özel Harekat ve Havacılık Daire Başkanlıkları ile Mardin İstihbarat ve Özel Harekat Şube Müdürlüklerince, Artuklu kırsalında "PKK/KCK terör örgütü içerisinde, sözde Özel Kuvvetler yapılanmasında yer alan 2 örgüt mensubunun bulunduğu ve silahlı veya bombalı eyleme yönelik hazırlık yaptıkları" bilgisi üzerine, 23 Ekim sabah saatlerinde operasyon başlatıldığı belirtildi.

Havacılık Daire Başkanlığına ait İHA ve SİHA'larla 24 saat alandaki Polis Özel Harekat timlerine hava desteği sağlandığı kaydedilen açıklamada, Polis Özel Harekat, Havacılık ve İstihbarat Şube Müdürlükleri personelince 3 gün aralıksız sürdürülen operasyon neticesinde çıkan çatışmada Terörden Arananlar Listesi'nde "gri kategori"de bulunan Ruken kod adlı Songül Özgün'ün de arasında bulunduğu 2 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Açıklamada, bölgede operasyonun sürdüğü ifade edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • As. 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Çakal sürülerinden ölen olduysa öldü denilmesin geberdi daha insanın hoşuna gider çünkü bunlar insan değil lağamda yaşayan büyük farelerden bir farkı yok cehennemleri bul olsun.
    Cevapla
  • perdeci 2 yıl önce Şikayet Et
    Bugunkü haberlerin en iyisi en güzeli bu olsa gerek.sayın bakanım sayın soylu dagdakiler bitince sıra meclistekilerede gelecekmi????
    Cevapla
  • salman 2 yıl önce Şikayet Et
    polislerimiz harika iş çıkarmış. hepsinden allah razı olsun
    Cevapla
  • battalgazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Yiğitlerin eline sağlık. Darısı diğerlerine.
    Cevapla
  • 38 Kayseri 2 yıl önce Şikayet Et
    Ooooo bugün duydugum engüzel haber, darisi öbür hainlerin başina.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız