Tartıştığı kocasını bıçakla öldürdü

Eskişehir’de, Sibel Yıldız (24), tartıştığı kocası Tahir Yıldız’ı (35), ekmek bıçağıyla göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan Sibel Yıldız, tutuklandı.

Tartıştığı kocasını bıçakla öldürdü
Tartıştığı kocasını bıçakla öldürdü
GİRİŞ 28.10.2021 00:56 GÜNCELLEME 28.10.2021 00:58
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Olay, gece yarısı Odunpazarı ilçesine bağlı Sultandere Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Tahir ve Sibel Yıldız çifti evde henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışma kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüştü. Kavga sırasında mutfaktan bıçak alan Sibel Yıldız, kocası Tahir Yıldız’ı göğsünden bıçaklayıp, kaçtı.

Komşuların ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi sonrası ambulansla Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Tahir Yıldız, burada doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri olayın ardından kaçan Sibel Yıldız’ı yakalayıp gözaltına aldı. Cinayet zanlısı Yıldız, emniyetteki işlemlerini ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak, cezaevine konuldu. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kadın şimdi kader kurbanı mı oluyor. gözünü sevdiğim kısasa kısas nerdesin.
    Cevapla
  • Sinan Şirin 2 yıl önce Şikayet Et
    Katil kim olursa olsun kadın yada erkek farketmez idam şart inşallah devlet büyüklerimiz seçim öncesi bu hususta da kamu vicdanını gözeterek idam cezasını tekrardan getirirler (özellikle terör örgütü üyeleri ve onlara maddi, manevi destek veren hainler için, çocuk tecavüzcüleri için ve katiller için idam şart oldu hatta bu maddeler genişletilebilir)
    Cevapla
  • aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    erkeğe şiddete hayır :)
    Cevapla
  • Diyarrbakırlı 2 yıl önce Şikayet Et
    kadın terörüne hayır.
    Cevapla
  • halk 2 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık! erkek cinayetlerine bir dur densin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı