Sağlık çalışanları için 'ücretsiz toplu taşıma' hakkı uzatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla; sağlık çalışanlarına 31 Aralık'a kadar toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanma hakkı getirildi.

Sağlık çalışanları için 'ücretsiz toplu taşıma' hakkı uzatıldı
Sağlık çalışanları için 'ücretsiz toplu taşıma' hakkı uzatıldı
GİRİŞ 28.10.2021 06:36 GÜNCELLEME 28.10.2021 07:08
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasının önlenmesine yönelik tedbirler kapsamında, sağlık hizmeti veren kamu ve özel sektöre ait tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında çalışan personel, ilgili belediye tarafından karar verilmesi şartıyla belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların kurdukları birlik, müessese, işletme ve şirketlerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden, Başkentray, Marmaray ve İzban seferlerinden 31 Aralık 2021'e kadar ücretsiz yararlanabilecek.

Söz konusu karar, 1 Ekim tarihinden geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 24
  • Demoxy 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis haklı olduğunda her zaman yanındayız...Ama bu kararın ayrımcılıktan başka birşey değil..Sağlık personelinin maaşları iyi,ek ödemeleri var,mesaisi var,emeklilik için yıpranma hakları var..şimdi bu ne ? ücretsiz toplu ulaşım hakkı nedir? her meslek kutsal değil mi?... öğretmenler,temizlik işçileri veya itfaiyecilerin mesleği daha mı az kutsal? Olmamışşşşş :((
    Cevapla
  • Bilal 2 yıl önce Şikayet Et
    insan olarak herkes eşittir. ama covid olduğunda belediyeye gitmiyorsun yada itfaiye ye yada temizlik işlerine. Bir hekim 25 yıllık eğitimle yetişiyor . Sanki dersin bütün dr lar otobüse biniyor.
    Cevapla
  • Emin 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce memurların üzerindeki gelir vergisi düşürülsün. Performansa dayalı Döner sermaye sistemi kaldırılarak yerine sabit maaş ödemesi yapılsın. 3600 ek gösterge kapsamı genişletilsin. Sağlık çalışanlarına daha güvenli ve huzurlu çalışma ortamları sağlansın....
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    memur ve sözleşmeli % 5 verdiğiniz zamla otobüse binemiyor yürüyerek gidiyor işe
    Cevapla
  • Fehmi ünal 2 yıl önce Şikayet Et
    Olumsuz yorum yapanlar zorunuza mı gitti battı galiba bir yerinize ☝️
    Cevapla
  • Adanali 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten tepemize çıktılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!