Budanan ağacın dalları araca gelmesin diye kendini siper etti

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde görevli Veysel Dikmen, sokaktaki ağaç budanırken, dalların altında zarar göreceğini düşündüğü otomobilin üzerine yattı. Dikmen, “Araba güzeldi, çizilmemesi için önüne siper oldum” dedi.

GİRİŞ 28.10.2021 16:50 GÜNCELLEME 28.10.2021 17:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü cadde ve sokaklardaki ağaçları budamaya başladı. İşçiler, Hükümet Sokak üzerinde ağaç budama işlemi yaparken, ağaçlardan birinin altında otomobil olduğunu gören işçi Veysel Dikmen, düşecek dalların aracın kaportasını çizeceğini düşünerek sürücüyü bulmaya çalıştı. Sürücüyü bulamayan Dikmen, araç zarar görmesin diye üzerine sırt üstü yattı. O an ise fotoğraflanarak sosyal medyada, 'Vatandaşın arabasına zarar gelmesin diye göğsünü siper eden fedakar belediye işçisi Veysel Dikmen' diye paylaşıldı.



Otomobilin zarar görmesini istemediğini belirten Veysel Dikmen, “Otomobili korumak için yaptım. Araba güzeldi. Arabanın çizilmemesi için önüne siper oldum. Arabayı koruduk. Ondan sonra işimize devam ettik. Benim zarar göreceğim bir durum yoktu. Zaten ağaç dalları süs ağacı olduğu için ufaktı. Maksadım sadece arabayı korumaktı. Bir anlık refleks oldu. Araba oradaydı ve ben korumak zorunda kaldım. Şoförünü aradık ancak bulamadık. Araba kaldırımdaydı. Kaldırıma park etmek yasak olmasına rağmen ben yine de arabayı korumak istedim" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    adam shov yapıyor sov.samimiyetle yapacak adam gizli yapar,çektirtip sosyal medyada paylaşmaz.böyle shov reklamlar çoğaldı,daha öncede bir taksi şöförü sadece elbise valizini takside unutan müşteri için (para ve altın)olan çantayı unutan şahsa çantasını geri verdik diye shov ve reklam yapmıştı.bazıları böyle shovlar yapıp belki birilerinin dikkatini çekerim,dürüst,namuslu diye iyi bir mevkide iş verirler düşüncesi peşinde.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun sana. Suizanin da bu kadari
    Cevapla
  • El alem 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bunlara hiç gerek yok sahibini bulun aracı oradan çeksin
    Cevapla
  • Tamam 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir şeyler demek istiyorum ama neyse........
    Cevapla
  • Uğur ur 2 yıl önce Şikayet Et
    Veysel abiye 100 tane RPG-7 verip tekneyle dedeağaca yollayalım...2 milyar dolar hasar verdirir abd'ye ve tahminen vurulmadan da geri gelir ve bir sefer daha yapmak ister...ama ikinci riskli olur göndermeyin....
    Cevapla
  • yavuz 2 yıl önce Şikayet Et
    Hainlerin olması kadar, Mükemmel insanlarımızın olması insanı duygulandırıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak