KKTC'den yurda dönen orkestra ekibinden Bülent Ersoy'a tepki

Konser için KKTC'ye giden ve evraklarının sahte olduğu gerekçesiyle yaklaşık 63 gündür KKTC'de bulunan Bülent Ersoy’un 21 kişilik orkestrası, bu akşam Türkiye'ye geri döndü.

KKTC'den yurda dönen orkestra ekibinden Bülent Ersoy'a tepki
KKTC'den yurda dönen orkestra ekibinden Bülent Ersoy'a tepki
GİRİŞ 28.10.2021 23:16 GÜNCELLEME 28.10.2021 23:16

Konser için KKTC'ye gidip tutuklanan Bülent Ersoy'un orkestrası Türkiye'ye geldi!
Konser için KKTC'ye giden Bülent Ersoy’un 21 kişilik orkestrası, konser sonrası koronavirüs nedeniyle düzenlenen evraklarının sahte olduğu gerekçesiyle polis denetiminde otelde gözetim altına alınmıştı.

21 kişilik müzisyen ekibi, sahte PCR testi yapmak gerekçesiyle yargılandıkları davada tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Yaklaşık 63 gündür KKTC'de bulunan orkestra ekibi, bu akşam Türkiye'ye geri döndü.

BÜLENT ERSOY'A TEPKİ GÖSTERDİLER

KKTC'den dönen ailelerini karşılamak için havaalanına giden akrabaları, ünlü sanatçı Bülent Ersoy'a ateş püskürdü.

KKTC'de yaklaşık 1 ay denetimde, 1 ayda tutuklu bulunan orkestra üyelerinden bir müzisyen, "Suçsuz yere yattık, bize yardım eden herkesten Allah razı olsun" dedi. Muhabirin sorduğu soruya ise verdiği cevapla adeta Bülent Ersoy'u yalanladı: Bizle biraz ilgilenseydi daha iyi olurdu!

Bülent Ersoy, tutuklanan orkestra üyelerinin ailelerine 5'er bin TL yardım ettiği açıklamasını hatırlatan muhabirlere, müzisyenin kızı cevap verdi: Para gönderdiği doğrudur ama biz aile olarak asla kabul etmedik.

İLERLEYEN SÜREÇTE BELLİ OLACAK

"Bülent Ersoy'dan şikayetçi olacak mısınız?" sorusuna ise ilerleyen süreçte belli olacak cevabını veren aile, "Biz zaten annesiz bir de babasız bıraktı bizi. Bu hakkı nasıl ödeyecek Bülent Ersoy, Allah onu bildiği gibi yapsın" diyerek adeta ateş püskürdü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı