Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı'nda cevap buluyor: Altıncı his var mıdır?

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı'nda cevap buluyor: Altıncı his var mıdır?
Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı'nda cevap buluyor: Altıncı his var mıdır?
GİRİŞ 30.10.2021 02:06 GÜNCELLEME 03.11.2021 02:05

Prof. Dr. Mustafa Karataş, Muhabbet Kapısı’nda bugün İslam’da altıncı his ve rüyada görülen şeyin gerçek çıkmasının yeri üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek.

Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor.  Programda bugün geleceği hissetme ve yaşanacak olanları rüyada görme konuları ele alınacak. Mustafa Karataş, ‘Görülen rüya gerçek olur mu? Gelecekte olacak olaylar rüya ile bize bildirebilir mi? Burçlar ya da astroloji ile gelecek tahmin edilebilir mi? Altıncı his var mıdır, dinimizde yeri nedir? Bir insan başkasının gönlünden geçeni bilebilir mi? Ebced hesabı ile sırlar çözülür mü? Esma’ül Hüsna’nın insanlar üzerindeki tesirleri nelerdir?’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ele alınacak.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:45, her Pazar ise 09:50’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı