Cem Yılmaz ve Enver Aysever Twitter'dan birbirine girdi

Enver Aysever ve Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, sosyal medyada birbirlerine girdi. Cem Yılmaz'ı Youtube kanalına konuk eden Rüstem Batum'a Enver Aysever'in "liboş' demesi tartışmanın fitilini ateşledi.

Cem Yılmaz ve Enver Aysever Twitter'dan birbirine girdi
Cem Yılmaz ve Enver Aysever Twitter'dan birbirine girdi
GİRİŞ 03.11.2021 12:33 GÜNCELLEME 03.11.2021 12:41
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, stand-up'çı ve yazar Rüstem Batum'un Youtube kanalına konuk olduğu videoyu sosyal medya hesabından paylaştı ve "5 yıl önceki buluşmamızdan sonra sevgili Rüstem abimle sohbetimiz. Türkiye'de ilk defa bir afişte 'Stand up' yazdığında o afiş Rüstem abinin afişiydi" ifadelerini kullandı.

'LİBOŞ RÜSTEM'

Bunun üzerine gazeteci ve sunucu Enver Aysever ise Cem Yılmaz'ın bu paylaşımını retweet ederek "Liboş Rüstem abinle iyi sohbet ettin umarım" yorumunda bulundu. Bu sözlerin ardından Aysever ile Yılmaz arasında gergin anlar yaşandı. Karşılıklı tweetler ile birbirleriyle münakaşa eden ikili, bir türlü ortak noktada buluşamadı.

'ŞU YAZDIĞINI ÇOCUK YAZMAZ'

Aysever'in "Liboş Rüstem abinle iyi sohbet ettin umarım" paylaşımını Yılmaz, "Sizi ciddiyete davet edecektim vazgeçtim… Ne garip bi adam. Şu yazdığını 12 yaşında çocuk tenezzül edip yazmaz. Var sen de böyle ol." yanıtını verdi.

'HAKLI GÖRÜYORSANIZ ÖYLE OLSUN'

Bunun üzerine Aysever, "Sevgili Cem Yılmaz, siz Türkiye'nin en etkili ve ünlü kişisisiniz. Yetmez Ama Evet diyen ve herkesi hedefe koyan Rüstem Beye eğer haklı diyorsanız varsın öyle olsun. Zaman size de acı yaşatmaz umarım." tweet'ine Yılmaz ise "Ben Türkiye'nin en etkili ve ünlü kişisi değilim Enver bey. Sıradan bir insanım. Normal insana hasret kaldık. Ben bari normal olayım .Rüstem beyle aranızda halledin bunları." ifadeleriyle cevap verdi.

'TAKİPÇİLERİNİZ KÜFÜR EDİYOR'

Bu atışmalardan sonra takipçilerini kendisine küfretmekle suçlayan Aysever, "Tevazu göstermeyin, bu ülke çok acı çekti. Sizin gibi kitleleri etkileyecek kişilerin her cümlesi önemli. Laiklik, cumhuriyet derken elimizde hiçbir şeyin değeri kalmadı. Takipçileriniz küfür etmeye başladı mesela. Ben Ferhan Şensoy hayranı olarak, gülmecenin değerini bilirim" dedi.

'KÜFÜR ETMELERİNİ Mİ SÖYLEDİM?'

Cem Yılmaz ise "Enver bey 'takipçileriniz' bana küfrediyor da ne demek allah aşkına? Benim hesabıma bi bakarmışsınız 15.000.000 küsür takipçim var benim. Şimdi de takipçilerime size küfür etmelerini söylediğimi mi ima ediyorsunuz? Hay allahım akşam vakti evde otururken" yanıtını verdi.

"Rüstem bey çok can yaktı"
Enver Aysever'in "Elbette onu kast etmedim. Sizin bu türden hedef gösterme yapmayacağınızı bilecek kadar tanıyorum. Aslında yolundan çıkan bir iletişim oldu. Diyeceğim, siyasal güldürü ile büyüdük. Rüstem bey yazık ki çok can yaktı. Sorumlusu siz değilsiniz elbette." tweetine Cem Yılmaz yanıt vermemeyi tercih etti.

"İnsanlar çok garip"
Bir süre sonra ise Cem Yılmaz, tartışmadan bağımsız bir paylaşım yaparak "Yani kısacası hayat çok zor. Eski bi meslektaş büyüğümüzle sohbet videosu paylaşayım dedim. İnsanlar çok garip. Kızılacak muhatabı bir türlü isabet ettiremiyor." dedi.

YORUMLAR 17
  • GökHan 2 yıl önce Şikayet Et
    Enver cem yılmaz sırtından dikkat çekmeye çalışıyor, prim yapmaya çalışıyor. İzmir belediyesinden koparmaya çalıştığı çorbadan olunca a kalınca saldırganlaşmış :) Enver!! oğlum!! sakin ol!! brrr..
    Cevapla
  • selçuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Amerika ülkesinde el kaide yi savunsa Amerikan vatandaşı olarak bu kendini bilmez sabaha güneşi görürmüydü? Amerikalılar swatlarla basardı evini
    Cevapla
  • Türkiye, 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimi hayatını devleti ve milletine adar ve devlet işi ile uğraşır ama kıymet bilinmez, kiminin aklı bel altı çalışır vatandaşa huni takar ama göze gelmez. Sorsan senden çok milliyetçi olurlar. Bugün de DEMİRTAŞ ve KAVALA'NIN ortada suçlanacak somut bir durum olmadığını söyleyebiliyor. Yazık,
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 2 yıl önce Şikayet Et
    ee işte bunların karakterleri bu karakterler terörüstlerle vatan hainlerine destek olma ya bunlara söylenecek laf çok ama burada olmaz terbiyem müsade etmez ama bunlar zihniyeti ahlakı karakterlerini ne olduklarını ortaya koyan kendini adam yerine koyan sanatçı ve yazar bozmaları olduğu sürece bu ülke düzelmez türk ve müslüman kişiler bu kişileri adam yerine koymayın enayi olmayın sizin gibilerden para kazanan düşmanlardır
    Cevapla
  • #avşarın delisi 2 yıl önce Şikayet Et
    bak işte gündem oldular zira şuan biz onları konuşuyoruz. yoksa aynı mahallenin sokağının sakinleri birbirini ısırmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu