Anneleri babalarını öldürdü, 5 kız çocuğu ortada kaldı

Muğla'da iki ay önce yabancı uyruklu bir kadın, kocasını boğazından bıçaklayarak öldürdükten sonra tutuklanınca, ortada kalan ikisi ikiz 5 kız çocuğuna büyükbabaları sahip çıktı.

Anneleri babalarını öldürdü, 5 kız çocuğu ortada kaldı
Anneleri babalarını öldürdü, 5 kız çocuğu ortada kaldı
GİRİŞ 05.11.2021 23:18 GÜNCELLEME 05.11.2021 23:52
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Çocuklara bakamaz hale gelen büyükbaba yardım bekliyor.

Suriye uyruklu Samir Muhammed (56), iki ay önce Muğla'da tartıştığı eşi Reyem Eslemen Muhammed tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Samir Muhammed toprağa verilirken, gözaltına alınan Reyem Eslemen Muhammed tutuklandı. Babanın mezara annenin cezaevine girmesinden sonra çiftin, en küçüğü 9 aylık ikizler ile en büyüğü 5 yaşında 5 kız çocuğu büyükbabaları tarafından Hatay'ın Reyhanlı ilçesine getirildi.

Özkurtuluş Mahallesi'nde bir gecekonduda yaşayan Halid Muhammed, yetim kalan 5 kız torununa bakacak imkanı olmadığını söyledi. Savaştan ve bombardımandan kaçtıklarını anlatan Muhammed, "Suriye'deki evimiz yıkıldı ben ve çocuklarım Türkiye'ye göç ettik. 9 yıldır Türkiye'deyiz oğlum Muğla'ya çalışmaya gitti. 5 kız çocuğu var. Aralarında çıkan tartışma yüzünden eşi oğlumu öldürdü. Çocuklara ben bakıyorum ama imkanım yok. Türkiye Cumhuriyeti'nden ve hayırseverlerden yardım bekliyorum. En önemlisi bu küçük torunum henüz 3 yaşında kanser tedavisi olması gerekiyor ve benim maddi imkanım yok" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • haci ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Rappim Böyle Aciyi Kimseye Yasatmasin Nasil Iletisim kurariz nasil Destek olacaz sen yardim YARAPİM
    Cevapla
  • Hamdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yardım etsin
    Cevapla
  • Mardinli 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbimiz de sen yardım et diyor
    Cevapla
  • Zilan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu cocuklar bu ailede heba olur , yardim gonderilsede bilinmez cocuklarami gider , en iyisi devlet yurduna gitmeleri en azindan egitimleri olur ailede isterse ellerini cekmezler uzerlerinden ...
    Cevapla
  • vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    nasil ulasabiliriz ... yaa öyle haber yapiyorsunuzda ...nasil yardim yapabilcegmize yardimci olmuyorsunuz ...bu nedir yaaa ...banka hesapi actirsaniz cok mu zor bizde yardimimizi etsek ...cok üzüldüm cocuklara
    Cevapla
  • Garip 2 yıl önce Şikayet Et
    56 yaşında 9 aylık çocuk garip
    Cevapla
  • Savunan 2 yıl önce Şikayet Et
    Dedesi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar