Şehit mezarlarına yönelik terör propagandası yapan şüpheli yakalandı!

Kocaeli Valiliği, şehit mezarlarına yönelik terör propagandası yaparak sosyal medyada paylaşımda bulunan şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Şehit mezarlarına yönelik terör propagandası yapan şüpheli yakalandı!
Şehit mezarlarına yönelik terör propagandası yapan şüpheli yakalandı!
GİRİŞ 06.11.2021 17:00 GÜNCELLEME 06.11.2021 17:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kocaeli'de şehit mezarlarına yönelik terör propagandası yaparak sosyal medyada paylaşımda bulunan şüpheli gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamada, Körfez Belediyesi Asri Mezarlığı'nda bulunan şehitlikteki mezarlara "PKK" ibaresi yazılı fotoğraflarla küfür içeren paylaşımlarını sosyal medya üzerinden yayınlayan şüphelinin bulunması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Kocaeli’de şehit mezarına çirkin saldırı!Kocaeli’de şehit mezarına çirkin saldırı!

İl Emniyet Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar sonucunda şüphelinin kimliğinin belirlendiği aktarılan açıklamada, adli makamlardan alınan arama kararının ardından düzenlenen operasyonda şüphelinin yakalandığı kaydedildi.

Açıklamada, "Aziz vatanımız ve mukaddes değerlerimiz uğruna gözünü dahi kırpmadan canını vererek bedel ödemiş şehitlerimize ve şehitlerimizin emanetlerine yönelik hakaret içeren söz ve beyanlarda bulunan herkesin karşısında olacağımızı bir kez daha belirtir; bu güne kadar vatan uğruna, mukaddes değerler uğruna canını seve seve veren bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemiller niyaz ederiz." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • yolcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Burdan Türk yargısına sesleniyorum adli kontrol şartıyla serbest bırakırsanız belirtilen teröristi Türk yargısını vebal altında bırakır Şehitlerimizin vebalinden kutulamazsınız ayrıca bende hakkımı helal etmem
    Cevapla
  • Fenerbahçe li 2 yıl önce Şikayet Et
    tavuk bilem kesemem ama elime verseler dünyanın en mutlu insanı olurum bir arabam var bu zevk için anahtarı atarım ortaya
    Cevapla
  • Akın 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce şehit yakınına küfür.. sonra bu saldırı..
    Cevapla
  • Yüksel 2 yıl önce Şikayet Et
    bunları chp ve ip cesaretlendirdi. millet bunun cevabını elbette verecek
    Cevapla
  • galyanli 2 yıl önce Şikayet Et
    bu vatan hainine ne ceza verecekler bence örnek alinacak bir cezaya carptirilmali adalet mülkün temelidir bakalim görelim hakim ve savcilarimiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti