Küfre Twitter'da kalkan oldular! İYİ Parti'nin botları Lütfü Türkkan için devrede

İYİ Partinin sosyal medya botları, şehit yakınına küfreden ve sadece partideki görevinden istifa eden Lütfü Türkkan için Twitter'da açılan #UtanİstifaEt hashtagini düşürerek yerine #UtanİstilaEt getirdi.

GİRİŞ 09.11.2021 13:41 GÜNCELLEME 09.11.2021 19:51
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Şehit yakınına küfreden Lütfü Türkkan'ın İYİ Parti'de Grup Başkanvekili görevinden istifa ettirilerek üstünün kapatılmaya çalışılması sosyal medyada tepkileri dindirmedi.

#UtanİstifaEt hashtagi ile binlerrce paylaşım alan çağrı kısa sürede Twitter gündeminde birinci sıraya çıktı.

Parti için utanç verici durum karşısında gereğini yapmak yerine İYİ Parti'nin sosyal medya botları devreye sokularak #UtanİstifaEt hashtagi #UtanİstilaEt paylaşımlarıyla düşürüldü.

SEVİNÇLERİ KISA SÜRDÜ

Çirkin kampanya karşısında binlerce kullanıcının #Türkkanİstifa hashtagi kısa sürede  Twitter trend topic'leri arasında  bir numaraya çıktı.

"YÜZLERİNE VURMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ömer Arvas sosyal medyada yapılan operasyona tepki göstererek "Ahlaksız Lütfü Türkkan için açılan #UtanİstifaEt hashtagi İp’in botları ile düşürülerek yerine #UtanİstilaEt getirildi. Buradan Türkkan’ın parası için ahlaksızlığını unutturmaya çalışan ekibe sesleniyorum: Ya o ahlaksız istifa edecek ya da biz yüzünüze vurmaya devam edeceğiz." dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 61
  • Gerçekler 2 yıl önce Şikayet Et
    Akşener' in de ne kadar yüreksiz olduğu iyice maydana çıktı...Bu kadın neden bu kadar korkuyor fetöcülerden. Oysa partisinden ihraç etseydi halktan puan toplardı. Açıkçası ben bir kadın akademisyen olarak çok gurur duyardım.
    Cevapla
  • Metehan Börü 2 yıl önce Şikayet Et
    Utanmazlıkta level atladılar.
    Cevapla
  • Haci rahmeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ltufsuz adam için ne yaparsaniz yapin ne yazarsaniz yazin ne soylerlerse soyleyin bizi bu ahlak yoksununu gorduk hafizamiza kayit etik.
    Cevapla
  • Ege 2 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medyanın ne kadar algılama becerisi olduğunu gösterir bu durum. Ak parti malesef bu konulara hala çok yabancı ve önlem almamakta görmezden gelmekte ısrar ediyor. Bu ülkenin en büyük sorunudur medya, hem sosyal medya hem ulusal medya hem spor medyası hem magazin medyası hem yandaş medya hem fondan medya… Medya çözümlenmelidir
    Cevapla
  • hadi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu lütfüye yandaşlık edenler kimler olduğu belli. Bu ülke yıllarca şehit kanlarıyla sulandı. Hiçbir asker de kalkıp ben vatanım için savaşamam demedi ve demezdi de. Vatan demek namus şeref haysiyettir. Vatanı koruyanlara teslimiz biz. O lütfü özgürlüğünü bu ülkenin refahından buluyor. Lütfüyü tutan ona arka çıkana millet dur demesini bilir. Her melaneti yaptınız buna asla izin vermeyeceğiz önüne gelene küfür oh ne ala.
    Cevapla
  • .... 2 yıl önce Şikayet Et
    Dert etme dostum testinde ne varsa o sızar misli ile iade et yerini bulur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'