Halk otobüsü altında kalan Eren'den geriye okul çantası kaldı

Antalya’da, okul çıkışı yaya geçinden geçeceği sırada halk otobüsünün altında kalan 12 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti. Minik bedenden geriye ise okul çantası ile resim defteri kaldı.

Halk otobüsü altında kalan Eren'den geriye okul çantası kaldı
Halk otobüsü altında kalan Eren'den geriye okul çantası kaldı
GİRİŞ 09.11.2021 21:19 GÜNCELLEME 09.11.2021 21:19
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

 Kaza, Konyaaltı ilçesine bağlı Siteler Mahallesi Emniyet Caddesi üzerinde 17.00 sıralarında meydana geldi. Ayten Çağıran Ortaokulu öğrencisi Eren Arıcan (12), iddiaya göre okul çıkışı kavşaktaki yaya geçidinden geçeceği sırada, Yusuf T. yönetimindeki 07 AU 0405 plakalı halk otobüsünün altında kaldı. Kazayı görenlerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve polis sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu Eren Arıcan, otobüsün altında çıkartılırken, sağlık ekipleri küçük çocuğun hayatını kaybettiği belirledi. Yolu trafiğe kapatan polis, sürücü Yusuf T.’yi polis merkezine götürdü.

GERİYE SIRT ÇANTASI VE RESİM DEFTERİ KALDI

Kazayı merak edip olay yerine çok sayıda vatandaş geldi. Polis, cenazenin etrafını güvenlik şeridi ve ekip otolarıyla kapatırken, Eren Arıcan’dan geriye okul çantası ve resim defteri kaldı. Küçük çocuğun cenazesi savcı incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

 KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan, kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, otobüsün kavşağa geldiği sırada dönüş yaptığı sırada kazaya karışması, ardından çevredekilerin yardıma koşması yer alıyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • Türk Gücü 2 yıl önce Şikayet Et
    yav arkadaş,bu yaya geçiti neden var..insanların hiç mi hayat güvencesi olmicak dışarıda , gezerken veya yolunda giderken..
    Cevapla
  • Suat 2 yıl önce Şikayet Et
    Durun şu yaya geçitlerinde katiller
    Cevapla
  • Sivass 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu acıyı yaşayan biri olarak diyorum, kural çok uyan yok, trafikte cinayetin yaralamanın caydırıcı hiç bir cezası yok, özellikle cahil çok. Bu çocuk kolay mı yetişti. Allah ailesine sabır versin. Vuran bir kaç ay sonra olayı unutur olan aileye çocuğa olur
    Cevapla
  • Tubiiii 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ailesine sabır versın yaya geçidinde öncelik yayanın ama bunu bır türlü araç kullananlar öğrenemedi yaya geçidin de adım atmaya korkuyoruz geçit falan dinlemıyor kimse çarpar geçerler
    Cevapla
  • emrew 2 yıl önce Şikayet Et
    geçitlerde sistemi değiştireceksin düğmeye basacak ve bastığı anda çivi çıkacak bak kimse geçiyormu.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    bütün şehirlerde halk otobüsü dehşeti var hız sınırı kati uygulanmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!