Sahte pasaportla yurda girmeye çalışan DAEŞ'lı İstanbul Havalimanı'nda yakalandı!

İstanbul Havalimanı'nda, daha önce DAEŞ üyeliğinden hakkında işlem yapılıp sınır dışı edilen Irak uyruklu 1 kişi sahte pasaportla Türkiye'ye giriş yapmak isterken yakalandı.

GİRİŞ 10.11.2021 09:55 GÜNCELLEME 10.11.2021 11:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önceki gün saat 08.00 sıralarında, İstanbul Havalimanı'ndaki pasaport kontrolleri sırasında, Türkiye'ye giriş yapmaya çalışan H.S.R.G isimli Irak uyruklu kişinin durumundan şüphelendi.

Şüphelinin yapılan parmak izi incelemesinde gerçek kimlik bilgilerinin Ş.H.S.R.R. olduğu tespit edildi.

Yapılan arşiv taramasında, sahte pasaport ve kimlik kullandığı anlaşılan şüpheli Ş.H.S.R.R.'nin, DAEŞ terör örgütüne üye olmak suçundan arandığı, 2018 yılında Hakkâri üzerinden kaçak yollarla giriş yaptığı, Adana'ya yerleşip faaliyetlerde bulunduğu ve 1 yıl sonra yakalanarak Irak'a sınır dışı edildiği anlaşıldı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • CABBAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Gönderirsen daha tecrübeli olarak geri gelir.Şehir merkezi dışında bunlar için yap ceza evi hücre tipi,ver 30 yıl ondan sonra geri gelsin.Lan daeş,li olduğunu tespit ediyorsunuz,ülkeden yolluyorsunuz.Bu ne kibarlıktır anlamış değilim.
    Cevapla
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    abd işgalindeki ırakobama döneminde cia mossad tarafından kurulan cinayet ve islama iftira etme örgütü deaş ağırlıklı olaraka farsi mecusi ateşe şeytana tapan iran emrindeki şia katillerinden oluşmaktadır
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemize terör amaclı terörle bağlantısı bulunan kişiler nasıl giriyor.arkasindaki devletlerle hesap sorulmalı.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunun niyeti bu milletin kanını döküp canını yakmaksa, SALMAYIN kardeşim. Gerekli cezası ne ise onu verin. Ön kapıdan saldığın arka kapıdan girmeye çalışıyor memlekete.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor