Erdoğan'ın konutunun fotoğrafını çeken İsrailli çift gözaltına alındı

Çamlıca Kulesi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konutunun fotoğraflarını çektikleri iddia edilen İsrailli çift gözaltına alındı.

Erdoğan'ın konutunun fotoğrafını çeken İsrailli çift gözaltına alındı
Erdoğan'ın konutunun fotoğrafını çeken İsrailli çift gözaltına alındı
GİRİŞ 11.11.2021 20:30 GÜNCELLEME 12.11.2021 09:26
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İstanbul’daki Çamlıca Kulesi’nden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konutunun fotoğraflarını çektikleri iddia edilen İsrail uyruklu karı koca, polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, dün meydana gelen olayda iddiaya göre, yeni yapılan ve geçtiğimiz yıl faaliyete geçen Çamlıca Kulesi’nin restoran bölümüne gelen İsrailli N.O. ve M.O. adlı evli çiftin, kule pencerelerinden çevrenin fotoğraf videolarını çektikleri ileri sürüldü. Çekim sırasında kendi aralarında konuşan karı-kocanın, kayıt yaptıkları sırada Recep Tayyip Erdoğan’ın evini çekerek birbirlerine gösterdikleri iddia edildi. Kendi aralarında konuşan çiftin, Erdoğan’ın evini çektiklerini duyduğu öne süren bir kule görevlisi, olayı polise aktardı.

Cumhurbaşkanlığı Koruma birimlerine de iletilen olayın ardından harekete geçen İstanbul Terörle Mücadele polisi, N.O. ve M.O.’yu gözaltına aldı. Gözaltına alınan çiftin, ifadeleri alınmak üzere Terörle Mücadele Şubesine götürüldüğü öğrenildi. N.O. ile M.O.’nun ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarın gün içinde savcılığa sevk edilmesi bekleniyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 17
  • çeliktepeli 2 yıl önce Şikayet Et
    heykelseverler ne diyor acaba...fotoğrafları çekenlerin heykelini dikelim derler herhal..
    Cevapla
  • Muhittin Aksoy 2 yıl önce Şikayet Et
    israil bu nu cok yapar bu pisikoliji bir baski dir .israile ve ABD leri ve AB ye vize uygulamali yaliniz is adamlarina kolay vize verilmeli dir.
    Cevapla
  • volkan 2 yıl önce Şikayet Et
    ne bileyim ben şimdi gidip macronun evini çeksem beni de tutuklarlar mı. Önemli bir şahsiyet sonuçta herkesin bildiği yer ev. Yani ... Zaten herkes biliyor evin yerini
    Cevapla
  • Said 2 yıl önce Şikayet Et
    iyilik haric her turlu kotuluk beklenir
    Cevapla
  • doktor 2 yıl önce Şikayet Et
    israilli eşittir konjenital ajan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi