Kırıkkale'de köpek dövüşü operasyonuna suçüstü

Kırıkkale'de köpek dövüşü yapılan araziye jandarma ekipleri şafak vakti operasyon yaptı, 25 kişi gözaltına alındı.

Kırıkkale'de köpek dövüşü operasyonuna suçüstü
Kırıkkale'de köpek dövüşü operasyonuna suçüstü
GİRİŞ 12.11.2021 09:02 GÜNCELLEME 12.11.2021 09:02
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yahşihan ilçesi Irmak Kasabası Alaaddin Mahallesi Harmankaya mevkinde köpek dövüşü yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Jandarma ekiplerince yapılan takip ve saha çalışmaları sonucunda, köpek dövüşü yapılan alana sabah saatlerinde şafak operasyonu düzenledi.

Ekipler, dövüştürülen 2 köpek ile birlikte 25 kişiyi yakaladı. Köpeklerin sahipleri oldukları belirlenen M.A., A.D. ve O.B., haklarında 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununun 11'inci maddesince adli işlem uygulanarak serbest bırakıldı. Ayrıca dövüştürülen ve vücudunda yara izleri bulunan 1 köpek barınağa teslim edildi. 
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • ATILLA TÜRK 2 yıl önce Şikayet Et
    kanunlarimizdaki bu bosluklar oldugu müddetce daha cok kadinlar ölüdürürlür insanlar sokaklarda öldürülür magandanlar kursun atar ölüdürür hayvanlari dögüstürürler beyhude islemler beyhude baskinlar caydiricilik olömadigi müddetce bu tür siddet olaylari olur insanlarin pisikolojisi artik iyice bozulmus durumda soakkta bile yürüken ölmek an meselesi
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimki hayvanları zevk için dövüştürüp izliyor ve para kazanıyor ise.Allah a havale ediyorum.Gereği yapılmalı...İnşaallah bu hayvanlar ile tek başlarına başka mekanlarda muhatap olurlar...
    Cevapla
  • şinasi 2 yıl önce Şikayet Et
    Para cezası maddi durumu iyi olana ceza değil ki...
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Şafak operasyonu mu? Suçüstü yapacaksan hangi saatte suç işleniyorsa o saatte operasyon yaparsın. Şafak operasyonuymuş, şaka gibi, kim hazırlıyor bu haberleri, köpekleri kulübelerinde basmaya, adamları da evlerinde almaya mı şafakta uyurken gitmişler. Tabi ki suç sabahsa sabah, akşamsa akşam operasyon yapılacak. Şafak operasyonu başka bir şey olayı komple yanlış anlamışsınız.
    Cevapla
  • Abu 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayvandan aşağı mahluklar, siz dövüşün biz izleyek itleri birbirine yem edeceğinize.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız