Provokatif muz paylaşımı yapan göçmenlerle ilgili yeni açıklama

Sosyal medyada provokatif muz görüntüsü paylaşan 45 yabancı uyruklu şahıs, sınır dışı edilmek üzere geri gönderme merkezlerine sevk edildi.

Provokatif muz paylaşımı yapan göçmenlerle ilgili yeni açıklama
Provokatif muz paylaşımı yapan göçmenlerle ilgili yeni açıklama
GİRİŞ 12.11.2021 14:56 GÜNCELLEME 12.11.2021 14:56
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı'nca, sosyal medyada provokatif muz görüntüsü paylaşımı yapan 45 yabancı uyruklunun, adli işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere Geri Gönderme Merkezlerine sevk edildiğini açıkladı.

Göç İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonuna bağlı Göç ve Uyum Alt Komisyonu'nda düzensiz göçle mücadele konusunda genel bilgi veren Başkan Yardımcımız, kendisine yöneltilen sosyal medyada paylaşılan provokatif muz görüntüleri ile ilgili bir soruya cevap verirken sorunun cevabı yazılı olarak istenmiş, sözlü cevap yarım kalmış bu da kamuoyuna yanlış yansıtılmıştır. Bahse konu provokatif paylaşımları yapan 45 yabancı uyruklu şahıs tespit edilmiş, bu şahıslar adli işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere Geri Gönderme Merkezlerine sevk edilmiştir. İşlemleri devam eden 45 yabancı uyruklu şahıs halen Geri Gönderme Merkezlerinde idari gözetim altında bulunmaktadır."

CHP'li Tanal, provokasyon yapan göçmenlerin sınır dışı edilmesine karşı çıktıCHP'li Tanal, provokasyon yapan göçmenlerin sınır dışı edilmesine karşı çıktı

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 90
  • Al arabınız size 2 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlıya ilk iahenet ederek bağımsızlığını ilan eden ülke filistin, 90 askerimiz bı süriyenin yüzüne donarak şehit oldu. Daha bunlardan ne belliyoruz. Bu arap seviciliği niye. Vatandaşımızın 45 milyar dolarını bu bisliklrre kime sordunuz yedirdiniz. Vatandaş 2023 elbet bınun hesabını soracak.
    Cevapla
  • Süleyman BENLİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Burasını muz cumhuriyeti mi sandılar Acep..
    Cevapla
  • Recep 2 yıl önce Şikayet Et
    Savaş olmayan bölgelere hepsinde gönderin.Calissinlar ülkelerini kalkindirsinlar dedelerimizin bize mirası ülkemizde herşeye sahip çıkıyorlar.
    Cevapla
  • SeninisminNeydi 2 yıl önce Şikayet Et
    Muz ile Türk milletine, Türk hükümetine kafa tutanların akıbeti diğer misafirlere örnek olur inşallah.misafir misafirliğini bilecek, bizde agırlayacagız.serseri kabadayı misafir in haddini bildiren yetkililerimizi kutluyorum.
    Cevapla
  • Yavuz 2 yıl önce Şikayet Et
    Geri göndermek yetmez bu tür saygısızların Türkiye'ye girişleri de yasaklanmalı. Bu alçaklar geri dönerse, engellenmezse ve döndükleri ortaya çıkarsa yine çok sıkıntı çıkar. suriyeliler bunca saygısızlığın bedelini ödeyemez. Türkçe bilen suriyeli oku ve anlat bunu. esat alçağı tüm hakimiyetini yitirse bile ölse gitse bile getirdiğiniz yükün bedelini ya suriyenin kuzeyi ile Türkiye milli sınırlarına(misak-ı milli) katılarak ödeyeceksiniz ya da bizim kuklamız olacaksınız. Çünkü anlaşıldığı üzere size rahat battı. Ha Türkiye'nin başına sert, yavuz biri geçince sizi bir güzel terbiye edeceğiz hiç tedirgin olmayın. Görgüsüzler, saygısızlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!