Küçük çocuk, oynamak için girdiği çamaşır makinesinde hayatını kaybetti

Kastamonu’da çamaşır makinesinin içerisine oynamak için giren çocuğu fark etmeyen annesi makineyi çalıştırınca feci şekilde can verdi. Yaşanan korkunç olay akıllara Mahsun Kırmızıgül’ün filmini hatırlattı.

GİRİŞ 15.11.2021 16:33 GÜNCELLEME 15.11.2021 16:34
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Olay, Kastamonu’nun Araç ilçesi Çay Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 yaşındaki Mert E., evde oyun oynadığı sırada çamaşır makinesinin içine girerek çamaşırların arasına saklandı. Bu sırada küçük Mert’in annesi Nuran E., çocuğunun içine saklandığından haberi olmadan çamaşırların yıkanması için çamaşır makinesini çalıştırdı. Bir süre sonra gelen seslerden şüphelenen anne, makinenin yanına gitti. Annesi, durdurduğu makinenin kapağını açınca küçük Mert ile karşılaştı.

Makineden yaralı bir şekilde annesi tarafından çıkartılan Mert, Araç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahalesinin ardından küçük çocuk, ambulansla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 5 yaşındaki Mert, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, küçük Mert’in cenazesi ise morga kaldırıldı.

AKILLARA O SAHNE GELDİ

Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül''ün yaptığı Güneşi Gördüm filminde de çamaşır makinesinde bir çocuk feci şekilde can vermişti.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 32
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    bide şu var,çamaşır makinelerinin kapasitesi 5 ile 9 kilo arası,çocuk bi 15-20 kilo gelir,bide çamaşırlar,20-25 kilo,makine bu yükle nasıl çalışmış,makinanın ışıklarının yanıp sinyal verip durması gerekmiyormu.ve çocuk dolu makinaya nasıl sığmış,kadın makinayı tek parça bi çamaşır için mi çalıştırmış.bunlar hep cinayeti kanıtlayan deliller.
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 2 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğun makine içine nasıl sığdığını kontrol etmenin kolayı var. Kadını da makineye koysunlar, çamaşır korumalarına gerek yok. Bir kaç dakika çalıştırıp, sonuca baksınlar. Yaralar benzeşiyor mu? Çocuğu Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • yani 2 yıl önce Şikayet Et
    Acaba filmmi gerçek oldu yafa filmmi örnek oldu
    Cevapla
  • ,,, 2 yıl önce Şikayet Et
    5 yaşındaki çocuk makinanın bu içerisine nasıl sığar Mantık kabul etmiyor
    Cevapla
  • Zerrin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu makinanın kazanı kaç kilo ya hem çamaşır hem çocuk nasıl sığmış kapak nasıl kapandı dūşūndūm aklım almadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!