İstanbul’da patlama! Binanın ön cephesi yola açıldı…

İstanbul Bağcılar'da bulunan 4 katlı bir binanın en üst katında bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Binanın ön cephesi yola açılırken, dairede yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

GİRİŞ 14.11.2021 09:05 GÜNCELLEME 14.11.2021 09:47

Bağcılar'da bir apartman dairesine henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama yaşandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ve polis sevk edildi. Patlama sonrası çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin çabalarıyla söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Barbaros Mahallesi 203 Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın 3'üncü katında sabah erken saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama yaşandı. Patlamayla birlikte dairede yangın da çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Binada bulunan 6 kişi itfaiye ekiplerince tahliye edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, alevleri kısa sürede kontrol altına aldı. Patlamada can kaybı yaşanmadı. Patlama ile birlikte binadan caddeye moloz yığınları düştüğü de görüldü.

Polis ekipleri ise olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Ekipler, patlamanın nedeninin belirlenmesi için çalışma başlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!