Görevi kötüye kullanma soruşturması: 33 gözaltı kararı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, icra takip dosyalarında haciz ve muhafaza işlemleri sırasında rüşvet istenip alındığının ihbarı üzerine yürütülen soruşturma kapsamında 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Görevi kötüye kullanma soruşturması: 33 gözaltı kararı!
Görevi kötüye kullanma soruşturması: 33 gözaltı kararı!
GİRİŞ 15.11.2021 09:07 GÜNCELLEME 15.11.2021 11:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Barosuna kayıtlı avukatlar, avukat stajyeri, avukat katibi ile suçtan zarar gören diğer kişilerin müracaat ve şikayetlerinde, icra takip dosyalarında haciz ve muhafaza işlemleri sırasında icra memuru tarafından rüşvet istenip alındığının bilgisi üzerine düğmeye bastı.

SORUŞTURMA, İHBAR ÜZERİNE BAŞLATILDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, Memur Suçları Soruşturma Bürosunca icra takip dosyalarında haciz ve muhafaza işlemleri sırasında icra memurlarının rüşvet istediği ihbarı üzerine soruşturma başlatıldı.

33 ŞÜPHELİNDEN 32'Sİ YAKALANDI

Bu kapsamda teknik takip, ses ve görüntülerin kayda alınması sonucu rüşvet alıp verdikleri, rüşvet suçuna aracılık ettikleri ve yedieminlik görevini suiistimal ederek görevlerini kötüye kullandıkları belirlenen, aralarında kamu görevlilerinin de olduğu 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekiplerince zanlılardan 32'sinin yakalandığı öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • ENÇOK HAİN BİZDE 2 yıl önce Şikayet Et
    Hep var hep vardı. Heryerde var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler