Bahçeli'den kayıp Yörük kızı Müslüme için talimat!

Mersin'de konargöçer yaşam sürdüren Yörük ailenin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme için arama çalışmalarına, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları da katıldı.

Bahçeli'den kayıp Yörük kızı Müslüme için talimat!
Bahçeli'den kayıp Yörük kızı Müslüme için talimat!
GİRİŞ 15.11.2021 18:02 GÜNCELLEME 15.11.2021 18:02
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, “Kayıp Müslüme Yağal’ı Arama Çalışmaları’’ hakkında açıklama yaptı. Yalçın, "MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla, Mersin’in Gülnar ilçesinde ortadan kaybolan 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın bulunması için MHP teşkilatlarının da teyakkuza geçirildiğini duyurdu.

"Mersin’in Gülnar ilçesinde ailesi çadır kurarken ortadan kaybolan 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın bulunması için yürütülen çalışmalara her türlü desteğin verilmesi hususunda Mersin'deki MHP teşkilatlarının ve Gülnar Belediyesi'nin; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları ile teyakkuza geçirildiğini" duyuran MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın açıklamasında, kaybolma hadisesi öğrenilir öğrenilmez devletimiz bütün imkânlarını seferber ettiğini ve jandarma, itfaiye ve AFAD, AKUT ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildiğini aktardı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın'ın 'Kayıp Müslüme Yağal’ı Arama Çalışmaları' hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

DUALARLA BEKLİYORUZ 

"Mersin’in Gülnar ilçesinde ailesi çadır kurarken ortadan kaybolan 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ı bulmak maksadıyla 10 Kasım’dan bu yana sürdürülen arama çalışmaları, kamuoyunda büyük bir endişe ve umutla takip edilmektedir. Milletimiz; arama çalışmalarından gelecek müjdeli bir haberi dualarla, âminlerle beklemektedir. Müslime’nin ailesine ve sevenlerine sağ salim kavuşması en büyük arzumuz, dileğimizdir. Kaybolma hadisesi öğrenilir öğrenilmez devletimiz bütün imkânlarını seferber etmiş; jandarma, itfaiye ve AFAD, AKUT ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edilmiştir.

MHP TEŞKİLATI ARIYOR 

Bu arada Mersin’deki MHP teşkilatları; gerek bölge halkı, gerekse görevliler tarafından sürdürülen arama çalışmalarına katkıda bulunmak üzere Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları ile teyakkuza geçirilmiştir.

Bu doğrultuda, öncelikle bizzat Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar belediye ekipleriyle birlikte Müslüme Yağal’ı arama çalışmalarını desteklemektedir. Mersin İl ve Gülnar İlçe Başkanlıkları da çalışmalara bütün gayretleriyle omuz vermektedir. Evladımız Müslüme’nin bir an evvel bulunup ailesine kavuşturulması için çaba sarf edilmektedir.

Bütün Türk milletinin yanlarında ve dayanışma içinde olduğunu hissettirmek için, hem küçük Müslüme’nin ailesinin, hem de arama çalışmalarına katılan bütün ekiplerle vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacı Gülnar Belediye Başkanlığımız ve partimizce karşılanacaktır."

YORUMLAR 10
  • Tekin 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah aylesine sabır ve metanet versin Allah'ım sana muhtaç olan bu yavrumuzu sen koru
    Cevapla
  • Konyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence çocuğun annesini iyice sorgulamak lazım o yaştaki çocuk o kadar uzaklara gidemez
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    helikopterlerle çevre taranıp,helikoptorden her bölgenin resmi çekilip büyütülse belki birşey çıkar.eğer birisi kaçırmadıysa muhtemelen ormanlık ve taşlık arazide bir çukura neyin düştü,sonra 3 yaşında çocuk fazla uzağa gidemez,sağsa bir ağaç kovuğuna,büyükçe bir toprak oyuğunada sığınmış olabilir.açlık ve susuzluktan seside çıkmıyordur garibin.
    Cevapla
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    BAYRAĞIMIZ AY-YILDIZ SANCAĞIMIZ AKPARTİ TEŞKİLATIDIR BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN SULTÂN FÂTİHİN EMÂNETİ İSTANBUL"DAN SELÂM OLSUN (Cumhurbaşkanım Manevi Oğluyum) ŞANLI VATANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÖNDERİMİZ ÜSTÜN BAŞARILAR GAYRETLERİ ZEKÂSI SAYESİNDE ÜLKEMİZ BAŞARILAR KAZANMIŞTIR TEKNOLOJİ İLE ZAFERLER KAZANMIŞTIR 2023- 2053- AKPARTİ ZAFERLE KAZANACAKTIR DESTAN'YAZACAKTIR MİLLİYETÇİ HARAKET PARTİMİZE AK'PARTİMİZE GÖNÜLDEN YÜREKTEN BAĞLIYIZ BİZ'BİZE YETERİZ TÜRKİYEM 84 MİLYON VATAN SEVDALISIYIZ İMAN DOLU KALBİMİZLE KAHRAMAN YÜREKLİ YİĞİTLERİMİZ KALPLERDEYİZ ÜLKE VE ÜLKÜ SEVDALILARI OLARAK ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ
    Cevapla
  • Cafer58 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonuç yavrucak hala kayıp.Sen git önce aramalara katıl.
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Sorun bir hocaya eliyle koymuş gibi bulur tabi ehil olan birine...1 dk sürmez...ama işte bizde sahtekar çok olduğu için ehil olanları hep saklanıyor...yalan değil dk bulmaz yerini söylerler...
    Cevapla
  • İbrahim.k 2 yıl önce Şikayet Et
    Hz peygamber Hz Ebubekir ile hicret ederken önde hoca yoktu yolu bilen bedevi vardı. Millet ne dertte sen ne derttesin
    Cevapla
  • ddd 2 yıl önce Şikayet Et
    peygamberimiz bile inşallah demeden Allah yardımcı olmaz diyor... Allahğn resulü bile Allah izin vermezse hiçbir şey yapamam derken hoca da kimmiş.. şirke düşmeyin kardeşim..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!