Erdoğan imzaladı: Aşkın Asan'a kritik görev

Endonezya nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Prof. Dr. Aşkın Asan'ın atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

GİRİŞ 20.11.2021 06:16 GÜNCELLEME 20.11.2021 15:10
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Endonezya nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Prof. Dr. Aşkın Asan atandı.

Söz konusu atama 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince yapıldı.

Son dakika: Resmi Gazete'de atama kararları: Dört üniversiteye rektörResmi Gazete'de atama kararları: Dört üniversiteye rektör

UNESCO Türkiye Daimi Temsilciliğine Gülnur Aybet atandıUNESCO Türkiye Daimi Temsilciliğine Gülnur Aybet atandı

Riyad Eğitim Fakültesi İslami İlimler Bölümü'nü bitiren Asan, Sultan Qaboos Üniversitesi Öğretim Teknolojileri Bölümü'nde öğretim üyesi olarak çalıştı, çoğu uluslararası olmak üzere 30'un üzerinde makalesi yayımlandı.

23. Dönem AK Parti Ankara Milletvekili olan Asan, 23. Dönem'de Akdeniz Parlamenter Asamblesi (APA) Türk Grubu Başkanı ve İKÖPAB Türk Grubu Üyesi oldu. İngilizce ve Arapça bilen Asan, evli ve 3 çocuk annesi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • 03-34 lü 2 yıl önce Şikayet Et
    Üniversite okurken bir dersimize girmişti. Çok kaliteli bir insan ve hocaydı. Muvaffakıyetler diliyorum.
    Cevapla
  • YiğidoProf 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Reis, sarı Şener, Soluk Gül, Stratejik Ahmet ve AliCAN'da yanıldığı gibi yanılmamış olsun! Aşkın hn. ın özgeçmişindeki, 1999-2003 yılları arası başörtü ile devletimizin maalesef savaştığı dönemde, Eğitim Fakültesinde Dekan Yardımcılğı görevi yapması beni kaygılandırdı doğrusu?
    Cevapla
  • ... 2 yıl önce Şikayet Et
    İslamı öğrenip yaşamayan kitap yüklü binek gibidir diyor okuduğu idda edilen ilimlere göre. En başta öğrenmesi gereken dinin farzlarından tesettür farzını öğrenmiş gibi görünmüyor
    Cevapla
  • Halil İ. Dumrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Endonezya Pasifikte önemli bir Müslüman Ülke gerçi Soharto Rejimine Sürüklenen Amerikan Marriott Otel Bombalaması sonrası 90 ların Asya'nın Pasifik Kaplanını boğamadılar. Bu konuda Malezya gereken desteği verirken biz 2000 lerin başı kendi Krizimiz ile uğraşıyorduk.
    Cevapla
  • way way 2 yıl önce Şikayet Et
    hayirli olsun insallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?