Saldırı hazırlığındaki teröristlere darbe!

MSB: Kahraman Komandolarımız, Barış Pınarı bölgesinde iki, Zeytin Dalı bölgesinde bir ve Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde bir olmak üzere saldırı hazırlığındaki 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi.

GİRİŞ 20.11.2021 15:56 GÜNCELLEME 20.11.2021 17:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgeleri ile Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların kararlılıkla sürdüğü belirtilerek, "Kahraman komandolarımız, Barış Pınarı bölgesinde 2, Zeytin Dalı bölgesinde 1 ve Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde 1 olmak üzere saldırı hazırlığındaki 4 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi." denildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Bolu komando 2 yıl önce Şikayet Et
    11 . Ay görev yaptık surıyede 150.000 ypg pkk var arkadında sam amca mösyö ve alman ıstıhbaratı . Bılgınıze tam buyuk operasyon zor. Allah korusun yunan bır sacmalık yaptı. Tum komando bırlıklerı doguda . Askerı ve teknık konudan zorluk cekerız. Izındeyım göreve 1. Aralık ıtıbarıyla devam
    Cevapla
  • Bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    Ateşleri bol olsun keferelerin.ellerine sağlık askerlerimizin.
    Cevapla
  • dattiri tittiri 2 yıl önce Şikayet Et
    kılıçtaroğlu ve chp demiştiki PKKYPG vatanlarını savunuyorlar. yazık mi değil mi şimdi. chp ye taziyelerimi iletirim.. başın sağolsun kılıçtaroğlu..
    Cevapla
  • öneri 2 yıl önce Şikayet Et
    MİT musul ve kerkükün içindeki pkklılara operasyon yapmalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular