Konya'da kan donduran vahşet! 11 saat işkence gören genç öldü

Konya’da 11 saat boyunca işkence gören ve 4 kurşunla vurulan 18 yaşındaki Burak Mutlu, 18 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Konya'da kan donduran vahşet! 11 saat işkence gören genç öldü
Konya'da kan donduran vahşet! 11 saat işkence gören genç öldü
GİRİŞ 22.11.2021 14:04 GÜNCELLEME 22.11.2021 14:44
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Konya'da Yıldırım Tıska'nın, kendisini terk eden kadınla ilişkisi olduğu iddiasıyla 11 saat boyunca işkence edip 1’i kafasından olmak üzere 4 kurşunla vurduğu 18 yaşındaki Burak Mutlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Zafer Samancı'nın haberine göre olay 4 Kasım'da merkez Karatay ilçesinde meydana geldi. Cezaevinde olan 21 yaşındaki Yıldıray Tıska’nın birlikte yaşadığı 18 yaşındaki B.B., bebeğini de alarak evi terk etti.

Cezaevinden çıktıktan sonra B.B.’nin ilişki yaşadığını düşündüğü 18 yaşındaki Burak Mutlu’ya ulaşan Tıska, evine gittiği gence 11 saat boyunca işkence yaptı. Tıska, daha sonra sokağa çıkıp yakınlarından helallik aldı. Döndüğünde de iddiaya göre önce helallik istediği Burak Mutlu’yu 4 kurşunla vurdu. 1’i kafasına olmak üzere vücuduna 4 kurşun isabet eden Mutlu mahalle sakinlerinin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

"ONU ÖLDÜRDÜM SIRA SENDE"

Olaydan hemen sonra B.B.'yi görüntülü olarak arayan Tıska, "Burak'ı öldürdüm sıra sende" diyerek telefonu kapattı. Soruşturmayı yürüten Konya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından saklandığı evde yakalanan Tıska, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Tıska'nın daha önce de imam nikahı ile birliktelik yaşadığı B.B.'ye şiddet uygulayıp, tehdit ettiği ve bu nedenle B.B.'nin zaman zaman uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

18 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Yıldıray Tıska tarafından vurulan 18 yaşındaki Burak Mutlu, Konya Şehir Hastanesi'nde 18 gündür yoğun bakım servisinde verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

YORUMLAR 17
  • karagöz 2 yıl önce Şikayet Et
    böyle kansızların anında katledilmesi lazım...ama nerede öyle hukuk...
    Cevapla
  • aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    boylelerinin sonu organ nakli olmali. hic olmazsa bir ise yararlar bence.
    Cevapla
  • BABA 2 yıl önce Şikayet Et
    daha ne beklersiniz bre idam için???
    Cevapla
  • Sahipsiz Ülkem 2 yıl önce Şikayet Et
    Geldiğimiz ve yaşadığımız cinnette son noktayı en acı biçimde ortaya koyan bir örnek; hali pür melalimiz yani toplumsal çürümüşlük kokuşmuşluk, ALLAHÜ TEALA sonumuzu hayreylesin amin !..
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    İmam nikahıyla yaşıyormuş. Adam müslüman sorun yok yani.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü