AGD'den 'Büyük İstiklal Yürüyüşü' açıklaması

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Büyük Uyanış Derneği tarafından 28 Kasım'da düzenlenecek olan 'Büyük İstiklal Yürüyüşü' hakkında açıklama yaptı. Açıklamada, 'Söz konusu yürüyüşle alakalı derneğimizin bir ilgi ve alakası yoktur' denildi.

AGD'den 'Büyük İstiklal Yürüyüşü' açıklaması
AGD'den 'Büyük İstiklal Yürüyüşü' açıklaması
GİRİŞ 24.11.2021 02:17 GÜNCELLEME 24.11.2021 02:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Anadolu Gençlik Derneği, 28 Kasım Pazar günü yapılacak olan 'Büyük İstiklal Yürüyüşü' hakkında sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

Büyük Uyanış Derneği tarafından düzenlenecek olan 'Büyük İstiklal Yürüyüşü' hakkında Anadolu Gençlik Derneği (AGD), tarafından yapılan açıklamada 'Söz konusu yürüyüşle alakalı derneğimizin bir ilgi ve alakası yoktur' ifadeleri yer aldı.

Söz konusu afiş;

AGD'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Büyük Uyanış derneği tarafından hazırlanan Büyük İstiklal Yürüyüşü afişinde derneğimizin logosu bilgimiz olmadan kullanılmıştır. Söz konusu yürüyüşle alakalı derneğimizin bir ilgi ve alakası yoktur. Derneğimizin yürüyüşün organizatörüymüş gibi algılanacak şekilde afişe edilmesini kabul etmiyoruz. Gerekli hukuki süreç yürütülecektir" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • ALPER 2 yıl önce Şikayet Et
    yine kaos yine kargaşa, birileri kaşıyor yine... bunlar doğum sancısı inşaallah... yine yeniden tekrar baştan türkiye osmanlısı geliyor... işinize geliyorsa...
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden istiklal caddesi... Polis inşaAllah iyi bir önlem alır ve izin vermez...
    Cevapla
  • Maçkalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Çakallar toplanacakmış bir çakal sürüsüne bir ASLAN yeter
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adana Demirspor - Galatasaray! CANLI
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı