Gaziantep'te aranan 2 arkadaşın cesetleri bulundu

Gaziantep'te 3 gündür haber alınamayan İbrahim Canmaya ve arkadaşı Harun Özyer'in yakılan otomobillerinin yakınında, çukurda cesetleri bulundu. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te aranan 2 arkadaşın cesetleri bulundu
Gaziantep'te aranan 2 arkadaşın cesetleri bulundu
GİRİŞ 27.11.2021 18:44 GÜNCELLEME 27.11.2021 18:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Karkamış ilçesi kırsal Gürçay Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde tarlada çalışan vatandaşlar, bölgede yanmış bir otomobili görünce jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

CANSIZ BEDENLERİ ÇUKURDA BULUNDU
Yanan otomobilin, 3 gün önce yakınları tarafından kayıp başvurusunda bulunulan İbrahim Canmaya ve Harun Özyer'in kullandığı araç olduğu belirlendi. Ekipler çevrede yaptıkları aramada, yanan otomobilin yakınındaki bir tarlada açılan çukurda İbrahim Canmaya ve Harun Özyer'in cansız bedenlerini buldu.

BAŞLARINA SERT BİR CİSİMLE VURULMUŞ
Başlarına sert cisimle vurularak öldürüldüğü tespit edilen İbrahim Canmaya ve Harun Özyer'in cenazeleri, Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yapılan otopsi işlemlerinin ardından Canmaya ve Özyer'in cenazeleri, toprağa verilmek üzere ailelerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, 3 kişiyi gözaltına aldı.

YORUMLAR 4
  • Rasim Texaslı 2 yıl önce Şikayet Et
    Kahraman Texaslılar yine mesai yapmışlar...
    Cevapla
  • caner 2 yıl önce Şikayet Et
    vah genclere vah yazık olmuş uzay bilgi teknolıji çağındayız el alem marsa indi aman yarabbim şu vahşete bak cehalete bak sorun ne olursa olsun cözülebilir cehalet bilgisizlik saygısızlık okumamak doğruyu görememek tir nokta onun için ilk emir ya oku oku oku adam ol insanlığa faydalı ol diyor
    Cevapla
  • barakuda 2 yıl önce Şikayet Et
    millet yoldan iyice çıktı idam idam idam diyorum dahada bişey demiyorum
    Cevapla
  • Cemaldemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle silahlar toplansin idam uygulansin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Türkiye'de bir ilk! TCG İstanbul göreve bir ay sonra göreve hazır...