Arazi anlaşmazlığı kanlı bitti: 3 ölü

Son dakika: Muğla’da iddiaya göre arazi anlaşmazlığı nedeniyle bir şahıs husumetli olduğu amcası ile iki kuzenini av tüfeği ile yemek yedikleri sırada yer sofrasında öldürdü. Olaydan sonra kaçan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

GİRİŞ 28.11.2021 02:00 GÜNCELLEME 28.11.2021 02:03
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Son dakika: Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, bir aileye silahlı saldırı yapıldı. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet olduğu ileri sürülen bir şahıs, amcası ve kuzenlerini av tüfeği ile yemek yedikleri sırada yer sofrasında öldürdü.

Olayın ardından kaçan şüpheli, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, ailenin yakınları olay yerinde büyük üzüntü yaşadı.

AV TÜFEĞİ İLE ATEŞ AÇTI

Bugün akşam saatlerinde amcası Adnan Buhuroğlu ve kuzenleri Tahsin Buhuroğlu ve Yasin Buhuroğlu'nun evde olduğunu gören R.B av tüfeğini alarak amcasının evine geldi. R.B. amcası ve kuzenleri yer sofrasında yemek yediği sırada pencereden av tüfeğiyle ateş ederek olay yerinden kaçtı.

BABA VE OĞULLARI HAYATINI KAYBETTİ

Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri amca ve kuzenlerin hayatını kaybettiğini belirledi.

GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından kaçan R.B. jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayda hayatını kaybeden baba ve oğulların cansız bedenleri savcılık incelemesinin ardından Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, ailenin yakınları olay yerinde büyük üzüntü yaşadı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 35
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kısasta sizin için hayat vardır. Ayeti kerime
    Cevapla
  • Vatandaş Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Mahkemelere adalete itimat yeniden tesis edilmeli ,yoksa herkes kendi adaletini arıyor ,bireysel silahlanma durdurulmalı
    Cevapla
  • Osmanlı1453 2 yıl önce Şikayet Et
    İdam neden yok ? Hırsızın özellikle beyt-ül mal-ı çalan hırsızın geriyede dönülerek eli cinayet işleyenlerinde başı kesilsin siyasiler hakimler yargı sizler bu ağır cezayı uygulamayarak vebale giriyorsunuz hesabınız ağır olacak mahşer gününde bu dünya en fazla 7-8 sene yaşıyoruz en fazla
    Cevapla
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Aldınmı şimdi araziyi ,hadi bakalım Allah'ın huzurunda vereçeksin hesabını.
    Cevapla
  • Muammer Ş. 2 yıl önce Şikayet Et
    Idam idam idam... kendininde asilacagini bilen suça meyletmez
    Cevapla
  • Osmanlı1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş Araştırmacı: Tmm kardeş böyle öldürmeye devam etsinler idam gelmesin senin gibiler yüzünden zatende gelmicek senin tezin yüzünden öldürmeye devam etsinler birde iyi.hal takım elbise ütülü kravat indirimi alsınlar yeterki senin tezin yaşasın canlar ölsün.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    İman iman iman, eğer bu insanların kalblerine gerçek iman, gerçek Allah korkusu konulabilse karıncayı bile incitemezler, maalesef din münafıkların eline düştü, netice hep vahşet.
    Cevapla
  • Araştırmacı 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah allah nerden biliyorsun idamla bu işin halledileceğini daha öncr binlerce Mahsun insanlara iftira atılıp idam edildiği zamanlarımı istiyorsun 10 kişiden 3 suçlu çıkıyor diyerleri ise haklatını bulamadıkları için adalete sığındıklarında adelet sisteminin ağır işlemesinden isyan ediyordu kendi işlerini kendileri hallediyordu sen sanıyormusun ki türkiye eski haline dönmiyecek adalet en iyi zamanlarını yaşıyor adliye sarayında bir evrak teslimiyeti 1 yıl sürüyordu imzan eksik mühürün eksik sistem çöktü yoktu ozmanalar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Bahisçi trollün naylon şirketine İBB’den 1.5 milyonluk ihale! İşte belgesi