Şehir magandaları 4 kilometrelik kaçış sonrası duvara tosladı

Denizli’de silahla havaya ateş açarak araçla ilerleyen baba ve oğlu, polisin takibi sonucu kaza yaparak yakalandı. Şehir magandalarının kurşunlarından biri dükkana diğeri bir evin penceresinden girerek tavana isabet etti.

GİRİŞ 28.11.2021 09:14 GÜNCELLEME 28.11.2021 10:04
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Olay, Pamukkale ilçesi Hacıkaplanlar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İstiklal Caddesinde alkollü sürücü Şevket Ş. ve yolcu konumunda bulunan oğlu Selim Ş.'yle birlikte 20 AV 200 plakalı otomobille silahla havaya ateş açtı. Polis ekipleri silah sesini duyması üzerine sürücünün peşine takıldı. Polislerden kaçmaya devam eden sürücü yaklaşık 4 kilometre kovalamaca sonucunda Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde bir dükkana çarparak durabildi. Polis ekiplerine zor anlar yaşatan sürücü ve yanında bulunan oğlu Selim Ş. güçlükle araçtan indirildi. Hafif yaralanan Selim Ş. ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırılırken, sürücü Şevket Ş. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

KURŞUNLARDAN BİRİ EVE DİĞERİ İSE DÜKKANA İSABET ETTİ

Baba ve oğlu araçla polisten kaçtığı sırada Atatürk Caddesi üzerinde silahla havaya 4 el ateş açtı. Kurşunlardan biri dükkana isabet ederken diğer kurşun ise bir evin penceresinden içeriye girerek tavana isabet ettiği tespit edildi. Kurşunun isabet ettiği evde bulunan aile korku dolu anlar yaşarken olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını gerçekleştirdi. Diğer yorgun kurşunlar polis ekipleri tarafından incelenmek üzere alındı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • mert 2 yıl önce Şikayet Et
    ah ah ah ya A>BD yada Alman polisi aninda beyinlerini havaya ucururlardi dogrusu budur.
    Cevapla
  • fatihan 2 yıl önce Şikayet Et
    Denizli'de maalesef içki rakı büyük Sorun Kim kiminle bir araya gelse nasıl bir tören merasim olsa anormal bir rakı tüketimi oluyor Allah ıslah etsin bu işlerde Maalesef çok oluyor oralarda
    Cevapla
  • KKK 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH SİZİ kahretsin katil yaratıklar
    Cevapla
  • RTEEBU 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayvandan daha aşağı yaratıklar...
    Cevapla
  • sövücü 2 yıl önce Şikayet Et
    sarhoşların suç işleme ehliyeti yoktur. istediğini yapabilir. polis dahil karışamaz diye hoş görmeye devam edersek daha çok vakayla karşılaşırız. sarhoşları yakalayınca ehliyetine 3-5 yıl el koyunca en az indirim yapılmadan net 1 yıl hapis verilsin bakalım. kaç sarhoş sürücü bunu yapabiliyor? sıfır sıfır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti