Mehmet Ceyhan'dan Omicron uyarısı: Kısıtlamalar genişletilmeli

Koronavirüs varyantı Omicron hakkında açıklamada bulunan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, “Omicron varyantı tahminlerden hızlı yayılıyor. Kısıtlamalar bütün ülkeleri kapsayacak şekilde genişletilmeli" dedi.

GİRİŞ 29.11.2021 10:55 GÜNCELLEME 29.11.2021 11:13
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Güney Afrika'da tespit edildikten sonra başta Nu varyantı denilen ancak Dünya Sağlık Örgütü tarafından Omicron olarak isimlendirilen Covid-19 varyantı büyük endişelere neden oluyor.

Omicron, şimdiye kadar Belçika, Almanya, Çekya, İngiltere, İtalya, İsrail, Hong Kong, Güney Afrika, Botsvana, Danimarka ve Avusturalya’da tespit edilen virüs son olarak da Hollanda’da görüldü.

CEYHAN’DAN AÇIKLAMA

Dünyada büyük endişeye sebep olan yeni mutasyonla ilgili Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan önemli bir açıklama yaptı.

KISITLAMA ÇAĞRISI

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Ceyhan, “Omicron varyantı tahminlerden hızlı yayılıyor. Kısıtlamalar bütün ülkeleri kapsayacak şekilde genişletilmeli ve yurt içinde virüsün yayılmasını önleyecek ve aşılama oranlarını artıracak önlemler artırılmalı” diye konuştu.

YORUMLAR 18
  • cem 2 yıl önce Şikayet Et
    katilsiniz millete 8 8 içirip öldürdünüz 8 8 içirdiğiniz ilaçlar ciğerlerimi patlattı
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu milleti kandırarak hayatı zindan edenleri kahru perişan eyle yarabbi kainatın en büyük derleriyle dertlendir ve deman verme ALLAH ım . Amin Amin Amin..
    Cevapla
  • ümit*korku 2 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet hoca bu sefer çok erken girdin topa, bu işin birebir içinde olan ülkeler ve aşı üreticileri bile vanyantın tam olarak nasıl olduğu ile ilgili bilgilerinin olmadığını söylüyorlar, sen hemen kapıyı bacayı kapatın diyorsun
    Cevapla
  • KUL 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne yaptın ki ... Yahudi Rotary kulübü seni ödüle layık gördü
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sözde varyant bile ne olduğunu anlamadan bunlar çözdüler olayı. Kaç tane o.mikron varyantı taşıyan hastan oldu ki; "Hızla yayıldığına" dair hemen nasıl bilgi sahibi oldunuz ? Güney Afrifa'da çıkmış virüs Afrika ülkelerini es geçip Avrupa ülkelerini etkilemeyi düşünecek kadar zeki ayrıca. Sn. Ceyhan, etrafınızda aşı olmadığı için vefat eden kaç Suriye'li, Afgan ya da Pakistan'lı var ? Benim gözlemlediğim yok. Aşı olup cavit-19 ' a yakalanan kaç kişi var ? Benim on. Tanık sizindir sayın savcım. Yaz kızım iki kum, beş torba çimento.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular