Kim ne kadar zam alacak? 2022 maaş zamları belli oluyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öğretmenler ve doktorlar için açıkladığı zam oranlarının ardından diğer meslek grupları da merakla Erdoğan'dan gelecek güzel haberi bekliyor. Hangi meslek grupları zam aldı? 2022 yılında kim ne kadar zam alacak?

Kim ne kadar zam alacak? 2022 maaş zamları belli oluyor...
Kim ne kadar zam alacak? 2022 maaş zamları belli oluyor...
GİRİŞ 02.12.2021 14:50 GÜNCELLEME 02.12.2021 14:50
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 2 meslek grubunu sevindiren açıklamalar yaptı. Milyonların beklediği zam haberi şimdilik 2 meslek grubu için gelirken diğer meslek gruplarının gözü kendileri için gelecek zam haberlerine yöneldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: Doktorlara yapılacak zam belli olduCumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: Doktorlara yapılacak zam belli oldu

DOKTORLARA ZAM MÜJDESİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nın ardından Meclis'te gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Bakan Koca soruları cevaplarken araya giren Cumhurbaşkanı Erdoğan doktorlara zam müjdesini verdi. Erdoğan konuşması sırasında "Doktorlara 2 bin 500 ile 5 bin lira arasında zam yapacağız" diyerek doktorları sevindirdi. Erdoğan'ın bu açıklaması sonrası diğer sağlık çalışanları da kendilerine gelecek zam haberini merakla bekliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere son dakika müjdeleriCumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere son dakika müjdeleri

ÖĞRETMENLERE 2000 TL'LİK ZAM

Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 20. Milli Eğitim Şûrası'nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan doktorlara zam müjdesinden sonra bir müjde de öğretmenlere verdi. Erdoğan 10 yılını doldurmuş öğretmenlere uzman öğretmenlik imkanı getirdiklerini söyleyerek uzman öğretmenlerin hem derece alacaklarını hemde maaşlarına ek 1000 TL alacaklarını söyledi. Ayrıca Erdoğan uzman öğretmenlerin sınavda başarılı olduklarında baş öğretmen unvanıyla görev yapacaklarını ve maaşlarında 2000 TL artışa gidileceğinin de müjdesini verdi. Şimdi gözler Erdoğan'dan diğer meslek grupları için gelecek zam haberine çevrildi. 

MESLEK GRUPLARI MERAKTA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doktor ve öğretmenlere verdiği zam müjdesinin ardından diğer meslek grupları da gözlerini Erdoğan'dan gelecek zam haberine çevirdi. Sağlık çalışanları, memurlar, devlet kuruluşlarında çalışan hizmetliler, gazeteciler, imam, müezzin gibi Diyanet İşleri Başkanlığı personelleri, asker, polis, jandarma, bekçi gibi kolluk kuvvetleri personeli, TCDD işçileri, Orman işçileri, Karayolları çalışanları, TBMM çalışanları ve daha pek çok meslek grubu dört gözle Erdoğan'dan gelecek zam haberini bekliyor. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 32
  • samankafa 2 yıl önce Şikayet Et
    mühendisler avucunu yalayacak bu gidişte.
    Cevapla
  • Hanefi 2 yıl önce Şikayet Et
    Hak edene helal olsun etmeyene değil.
    Cevapla
  • Vicdan sahibi. 2 yıl önce Şikayet Et
    Aldığı naaşı hak etmeyen bir çok kişi var bu memlekette vicdanı olanlar kendilerini bilir.
    Cevapla
  • canım sıkkın 2 yıl önce Şikayet Et
    beyler bayanlar herkes şükretsin lütven bir memur olarak bazı memurlardan utanıyorum
    Cevapla
  • Birvatandş 2 yıl önce Şikayet Et
    Yöneticiler himayesi altında çalışanların haklarını korumalıdır. Birine verip birine hiç vermemek olmaz diye düşünüyorum.umarım hakkaniyetli bir hak dağıtımı olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi