Son dakika... Burdur'dan kahreden haber: 4 kişi hayatını kaybetti!

Son dakika haberi: Burdur-Antalya Karayolu üzerinde TIR'a arkadan çarpan hafif ticari araçtaki 4 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GİRİŞ 05.12.2021 12:59 GÜNCELLEME 05.12.2021 12:59
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Kaza, Burdur-Antalya Karayolu Uğurlu köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Burdur’dan Antalya istikametine seyir eden İbrahim Alan (30) yönetimindeki 03 LD 193 plakalı hafif ticari araç, aynı istikamette seyir halinde olan Tufan Yavuzcan idaresindeki15 AB 129 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalede bulunulan sürücü İbrahim Alan, Asım Karakoç (42), Süleyman Yumuk (33) ve Doğan Alan’ın (33) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

İtfaiye ekipleri 4 kişinin cansız bedenlerini sıkıştıkları araçtan çıkardı. Olay yeri incelemelerinin ardından 4 kişinin cenazeleri Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son dakika: Burdur-Antalya Karayolu'nda feci kaza: 4 kişi hayatını kaybetti

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 42
  • Keloğlan 2 yıl önce Şikayet Et
    İlk etapta Allah rahmet eylesin… Kalan yakınlarının başı sağolsun, Allah bu acıyı taşımaya dayanma gücü versin….. @açıklama arkaşın sorduğu gibi “tır’a arkadan çarpma” nasıl oluyor, şu geçen iki hafta içinde 2 veya 3 kere buna benzer kazalar oldu, araçlar nerdeyse yarıya yassı olmuştu, demekki tır’a arkadan o kadar şiddetli hız ile vuruyorlar ki böyle oluyor. Demek ki tır duruyor veya çok yavaş bir şekilde gidiyor, veya aniden yola çıkıyor, vs. kazayı yapanlarda acayip yüksek hız var …. Tır 90 km ile gidiyorsa, çarpanların hızı 130 km ise, basit düşünceme göre pratikte 40 km hız ile çarpma gibi. Ama arkadan vuran araçlara bakıldığında bu hızın en az 2 3 kat fazla.
    Cevapla
  • açıklama 2 yıl önce Şikayet Et
    tıra arkadan çarpma.. nasıl oluyor gerçekten.. yani ya tırın fren yapması lazım, ya tırın duruyor vaziyette olması lazım, ya arabanın freninin tutmaması kayması vb. lazım, süratinin fazla olması kısa mesafeden frenin yetersiz kalması vb... yoksa tıra arkadan çarpmanın başka nasıl bir açıklaması olacak.. ya da havanın karanlık, sisli veya şoförün dalgın olması tırın görülmemesi ve hareket halindeki tıra son surat vurmak lazım... önünüzde koskoca bir tır.. başka bir seçenek bulamıyorum ki. Allah rahmet eylesin mekanları cennet kalanların başı sağ olsun, Allah sabırlar versin
    Cevapla
  • isim 2 yıl önce Şikayet Et
    tir da neden güvelik tamponu yok
    Cevapla
  • Trafik mağduru olma 2 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN TRAFİKTEN SORUMLU OLANLAR. Son zamanlarda TIR ve KAMYON ların karıştığı kazalar arttı. Bu kazalarda ölüm oranı da çok yüksek. Tır ve kamyon arkalarına düz demir destek yerine DARBE SÖNÜMLEYİCİ YAYLI SİSTEM yapılması için gereken neyse yapınız. Ölüm şekli bir kaderdir. Lakin önlemler en azından vicdanları ragatlatacaktır. Saygılar.
    Cevapla
  • Hamza 2 yıl önce Şikayet Et
    Vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun inşallah. Maalesef herkes kendince bir şeyler yazıyor. Şu da bir gerçek ki Türkiye’de trafik kurallarına uymak vasat bir seviyede eğitimsizlik saygısızlık kural tanımazlık inanılmaz bir boyutta. Kamu düzenini düzenleme ve uygulama çok yetersiz veya uygulanmıyor. Derhal küçük yaşlardan itibaren toplumun bir çok yapı taşının yerine oturtulması lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi