Antalya'da okullar 8 Aralık'ta tatil mi edilecek? Valilikten beklenen açıklama geldi...

Geçtiğimiz günlerde Marmara bölgesinde yaşanan şiddetli rüzgar ve fırtına sonrası birçok ilde okullar 1 günlüğüne tatil edilmişti. Meteorolojiden gelen son bilgilere göre Antalya'da sabahın ilk saatlerinden itibaren güney yönden kuvvetli rüzgar ve fırtına ile yüksek kesimlerde kuvvetli fırtına bekleniyor. Antalya Valiliği yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı vatandaşlara uyarılarda bulunurken beklenen açıklama geldi. Peki Antalya'da okullar tatil mi? İşte Valilikten beklenen açıklama...

Antalya'da okullar 8 Aralık'ta tatil mi edilecek? Valilikten beklenen açıklama geldi...
Antalya'da okullar 8 Aralık'ta tatil mi edilecek? Valilikten beklenen açıklama geldi...
GİRİŞ 07.12.2021 10:39 GÜNCELLEME 07.12.2021 10:39

Hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düşmesiyle birlikte Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde zaman zaman kuvvetli fırtına ve lodos görülmeye başlandı. Geride bıraktığımız hafta Marmara Bölgesinde ortaya çıkan olumsuz tablo sonrası Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaşanabilecek olumsuz hava koşullarına ilişkin önemli bilgilendirmeler yapıyor. Yapılan değerlendirmelere göre Antalya'da bugün erken saatlerden itibaren kuvvetli rüzgar ve fırtına etkili olacak. Çocuklarını okula gönderen aileler ise eğitim öğretim faaliyetlerinin hava koşullarından etkilenip etkilenmeyeceğini merak ediyor. Antalya Valiliği konuyla ilgili beklenen açıklamayı yaptı. Kuvvetli rüzgar ve fırtına Çarşamba gece saatlerine kadar etkisini sürdürecek. Peki Antalya'da okullar tatil mi? İşte öğrenci ve ailelerinin beklediği o açıklama...

Antalya Valiliği'nden Vatandaşlara Uyarı Geldi!

Antalya Valiliği, Meteoroloji 4. bölge müdürlüğünden alınan bilgilere göre 7 Aralık Salı günü sabahın ilk saatlerinden itibaren güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtınanın Antalya'da etkili olacağını paylaştı. Kuvvetli fırtına  88km/sa hıza kadar ulaşacak.

Valilikten yapılan açıklamada yaşanabilecek muhtemel olumsuzluklara dikkat çekilerek, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi ile ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlar tedbirli olmaya davet edildi. Kuvvetli rüzgar ve fırtına Çarşamba günü gece saatlerine kadar devam edecek.

Antalya'da Okullar Yarın Tatil Mi Edilecek?

Antalya Valiliğinden sadece yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlara uyarılarda bulundu. Şu an için 8 Aralık Çarşamba günü okulların tatil olmasına ilişkin resmi bir kurum veya kaynaktan açıklama yapılmadı. Akşam saatlerine doğru fırtınanın şiddetini arttırması veya herhangi bir olumsuzluk yaşanması durumunda konuyla ilgili açıklama yapılması bekleniyor. 

Antalya Hava Durumu

Meteorolojiden elde edilen bilgilere göre Antalya'da 7 Aralık Salı günü  kuvvetli Gökgürültülü sağanak yağış gözüküyor.  Çarşamba günü hava durumu sağanak yağışlı olurken Perşembe günü hava açarak parçalı bulutlu olacak. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?