MHP'li Lütfi Kaşıkçı: Hasan Can Kaya seviyesizdir

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Acun Ilıcalı ve Hasan Can Kaya’ya ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı isminin mercek altına alınması gerektiğini belirten Kaşıkçı, Hasan Can Kaya’ya tepki gösterdi.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı: Hasan Can Kaya seviyesizdir
MHP'li Lütfi Kaşıkçı: Hasan Can Kaya seviyesizdir
GİRİŞ 10.12.2021 00:41 GÜNCELLEME 10.12.2021 00:45
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

MHP milletvekilleri, TBMM Genel Kurulu'nda, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı'nın 2022 yılı bütçeleri üzerinde konuşmalar yaptı.

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Türkiye'nin siyasi ve askeri adımlarının çıktısının, verilen mücadelenin ve karşılaşılan tehditlerin boyutunu ortaya tam olarak koyması bakımından önemli olduğunu ifade ederek, "Günün sonunda elde edilen bu çıktı aynı zamanda muhalefetin de milli meselelerdeki duruşunu açığa çıkartmaktadır." görüşünü paylaştı.

'Konuşanlar' programında tepki çeken sözler! RTÜK harekete geçti'Konuşanlar' programında tepki çeken sözler! RTÜK harekete geçti

KONUŞANLAR ADLI PROGRAM ÇUKUR'DUR

Son zamanlarda Türk gençliğine zehir saçan bazı programların göze çarptığını anlatan Kaşıkçı, şöyle devam etti:

"(Konuşanlar) adlı program çukurdur, vasattır. Sunucusu Hasan Can Kaya seviyesizdir ve Türk toplumunun değerlerinin altına dinamit koyup patlatmaya çalışan anlayışın ekranlara tezahürüdür. Yapılan iş 'İçerik üretmek, kara mizah ya da ofansif mizah' denilerek geçiştirilemez. Sahne ve seyirci ilişkisi bir saygı temeli üzerine kuruludur. Konuğun sunucuya, sunucunun konuğa küfretmesiyle gelinen seviyeyi ve bu durumun ifade özgürlüğüyle savunulmasını Ülkü Ocaklarından yetişen bir birey olarak anlamak mümkün değildir. Ayrıca, reyting uğruna değerlerimizi aşağılayan programlara kendi mecrasında izin ve yayın hakkı tanıyan Acun Ilıcalı ismi acil mercek altına alınmalı, her şeyin daha fazla abonelik ve daha fazla reyting olmadığı ve milletimizin korunması gereken manevi değerlere sahip olduğu kendisine hatırlatılmalıdır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 42
  • Uğur54 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülke bu laik kafayla çığrından çıktı herkes biliyor bu adamların alayı chp seçmeni. Onuda geçtim devlete hükümete ne kadar küfür eden adam varsa trt televizyonunun yapımlarında.biz müslümanlar olarak gerçekten aşırı safız.
    Cevapla
  • kayı boylu 2 yıl önce Şikayet Et
    sayın vekil çok çok haklı bu gibi seviyesiz olaylara proğramlara acil çözüm bulunmalı
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sadece bu Program mı Evlilik Programlarının Yerine gelen iğrenç programlara ne demeli sanki mahkeme solonu gibi olmuşlar yok çocuk kimden babası kim acaba Dna testleri yaptırmalar rezillik dolu programları RTÜK kapatmak yerine sadece seyrediyor Aile hayatı diye bir şey kalmıyor artık bu Programlar yüzünden
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Acun denen seviyesiz zat yılan misali başı henüz küçükken ezilmeli ileride başa bela olmasın!
    Cevapla
  • acuner 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle kalkması gereken program
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...