Son dakika: TBB yeni yönetim listesinde akıllara zarar isimler! Terörle ilgili yok yok...

Son dakika haberi: Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) yeni yönetimine terör örgütlerine yakın isimlerin girmesi dikkat çekti.

GİRİŞ 11.12.2021 08:22 GÜNCELLEME 11.12.2021 09:14
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Başkan Erinç Sağkan’ın ekibindeki Attila Çelik FETÖ’cülerin avukatı, Turgay Hınız FETÖ destekçisi. A. Ç. ve A. B. PKK gösterilerinde boy göstermiş. Veli Küçük DHKP-C yandaşı, Fedayi Doğruyol ise aynı terör örgütünün avukatı.

Daha önce DHKP-C’li teröristlere destek açıklamalarında bulunan, dinin değerleri hedef alan açıklamalarıyla tanınan Türkiye Barolar Birliği’nin yeni başkanı Erinç Sağkan, kendine DHKP-C, FETÖ ve PKK’ya yakın isimlerden bir yönetim kurdu.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sağkan’ın ekibindeki Attila Çelik FETÖ’cü teröristlerin avukatı olarak tanınırken, T. H. geçmiş yıllarda FETÖ’cü ünlü isimlerin Türkiye’yi hedef alan tweetlerini paylaştı.

DTP’DE AKTİF ÇALIŞTI

Ayrıca FETÖ operasyonlarında yapılan gözaltıları da yine sosyal medya hesabından eleştirdi. Ekipte yer alan Muş eski Baro Başkanı A. Ç. ise terör örgütü ile ilişkileri nedeniyle kapatılan DTP ve DEHAP’ta aktif olarak yer aldı, PKK tarafından organize edilen eylem ve protestolarda yer aldı. Yine a takımındaki avukat A. B. da benzer gösteri ve protestolarda boy gösterdi.

TİMTİK’İN SAVUNUCUSU

Adana eski Baro Başkanı olan ve Sağkan’ın kadrosunda yer bulan V. K. ise sözde ölüm orucu sonrasında hayatını kaybeden DHKP-C’li terörist Ebru Timtik’i destekleyen sosyal medya paylaşımlarında bulundu.

CHP’nin Ankara teşkilatında görev alan Avukat M. K. PKK’lıların avukatı olarak tanınırken A. A., HDP organizesinde düzenlenen etkinliklerde boy gösterdi. Yalova eski Baro Başkanı F. D. de DHKP-C’li Timtik’in savunucuları arasında yer alırken, E. D. de geçmişte teröristlerin avukatlığını yapan isim olarak biliniyor.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 113
  • Huloooooo 2 yıl önce Şikayet Et
    Gideceksiniz. Tıpış tıpış hemde.Yol yakın
    Cevapla
  • Imam43 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah,ı'm sen aklıma mukayyet ol,askerimiz sınır ötesinde teröristlerle mücadele ederken içerde terörist seviciler çoğalmakta.
    Cevapla
  • Aloalo 2 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin herşeye dikkat ediyoruz .kim kiminle işbirliği yapıyor. Hukuk falan taktiginiz yok .sol el kaldırıp slogan atmakla olmaz bu memleketi nasıl olsa size bırakmayız
    Cevapla
  • Y.g 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de üniversite hocalarının 0/0 80 CHP kökenli dir işte bu yüzden Türkiye tabipler Birliği Türkiye barolar Birliği CHP nin arka bahçesi değil tam bir CHP il başkanlığı gibi bu yüzden bunların olması normal işte bu yüzden yeni açılan üniversitesi leri istemiyorlar Anadolu insanın okumasını da istemiyorlar bunların amacı ülkeyi ecnebiler e teslim etmek çünkü bunların yaşam tarzı onlarla aynı
    Cevapla
  • Ths 2 yıl önce Şikayet Et
    Barolar birliğinden ikinci bir barolar birliği kurulması lazım.
    Cevapla
  • Ayşe 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah barolar birliğine fırsat vermesin bunlar ne Müslüman nede Türk'tür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini