Son dakika: Bakan Koca'dan flaş Omicron açıklaması: Türkiye'de vaka sayısını duyurdu!

Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Omicron varyantının Türkiye'de tespit edildiğini açıkladı. Bakan Koca, “Bizde 6 Omicron vakası var. İstanbul'da 1, İzmir'de 5 vaka var.” ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 12.12.2021 01:59 GÜNCELLEME 12.12.2021 09:03
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Son dakika: Bakan Koca, Omicron varyantı tespit edilen hastalar için, ''Bu 6 vakanın hastane ihtiyacı olmadı. Son derece belirtileri hafif, ayaktan takip edilen, herhangi bir sorunu olmayan hastalar" ifadelerini kullandı.

BEŞİ İZMİR BİRİ DE İSTANBUL'DA GÖRÜLDÜ

Bakan Koca omicron vakası görülen vatandaşlardan beşinin İzmir’de, birinin de İstanbul’da yaşadığını söyledi. Bakan Koca, omicron görülen hastaların durumlarının iyi olduğunu ve hastane ihtiyacı bulunmadığını belirtti.

UĞUR ŞAHİN'DEN OMİCRON AÇIKLAMASI

Omicron konusunda diğer varyantlara göre daha endişeli olduklarını belirten Uğur Şahin, "Omicron, Alfa ve Beta varyantıyla kıyaslayınca çok daha farklı." demişti. Şahin, "Daha öncesinde de virüsle yaşamaya devam edeceğimizi ve bunun yeni normal olduğunu söylemiştik. İşte şimdi bahsettiğimiz yeni normali yaşıyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 68
  • Hyr 2 yıl önce Şikayet Et
    farkında olmadığınız tehlikeyi haber vereyim. devlet yoğun bakımları koronaya ayrılmışken diğer basit bir sebepten özelde yoğun bakıma yatırılan basit hastalar bile ölüyor. bu tür ölümler koronayı 3e katlar. özel yoğun bakımların teknik ve eleman kalitesi yükseltilmeli. böyle gitmez.
    Cevapla
  • Mülayim 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakında tüm Türkiye de...
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizler de suçluyuz, çünkü kurallara uymuyoruz. Gümüşhanede üniversitedeki öğrencilerin yüzde 80 ni maske takmıyor. Sanki hastalık yokmuş gibi.
    Cevapla
  • Ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim nereye kadar uyacaksin kurallara. Pandemi çıktığından beri maskemi hiç çıkarmadım 3 gün önce kan verdim ve kan kömür gibi simsiyahti. Hemşire diyor ki sürekli maske taktiginiz için yeterli oksijen gitmiyor kana, o yüzden bu şekilde. Virüsten kaçarken başka hastalıklar yakalayacak bizi
    Cevapla
  • Yilmaz kara 2 yıl önce Şikayet Et
    Oynatalim ugurcum
    Cevapla
  • selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bilim kurulu ve DSÖ Türkiye ofisi kapatılsın ekonomik sıkıntı bu uygulamalar sebebiyledir.
    Cevapla
  • Dahi 2 yıl önce Şikayet Et
    Aklıselim bir uyarı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu