Kayıp okul müdürü okul merdivenlerinde ölü bulundu

Zonguldak’ta dün evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 60 yaşındaki okul müdürü sabaha karşı görev yaptığı okulun merdivenlerinde bileklerinden kesilmiş halde ölü bulundu.

GİRİŞ 13.12.2021 13:18 GÜNCELLEME 13.12.2021 13:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Zonguldak’ta bir okul müdürü okulun merdivenlerinde bileklerinden kesilmiş halde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay Kilimli ilçesine bağlık Gelik beldesinde yaşandı. Beldedeki ilkokulda görev yapan 60 yaşındaki Fazıl Etike dün öğlen saatlerinde evden ayrıldı. Bir daha haber alınamaması üzerine ailesi durumu jandarma ekiplerine haber verdi.

Kayıp başvurusu üzerine her yerde aranan okul müdürünün görev yaptığı okula gelen ekipler sabaha karşı 05.00 sıralarında Fazıl Etike ile karşılaştı. Okulun merdivenlerinde bileklerinden kesilmiş halde bulunan Etike için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Bir süredir psikolojik problemler yaşadığı iddia edilen adamı cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Acı haberle yıkılan Fazıl Etike’nin yakınları hastane morgunda gözyaşı döktü. Memur-Sen il temsilcisi Kamuran Aşkar da morga gelerek taziyelerini bildirdi.

Cumhuriyet Savcılığının olayla ilgili soruşturması sürüyor. Etike’nin cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ikindi namazını müteakiben Kilimli ilçesinde toprağa verilecek.

YORUMLAR 8
  • AKINCI 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayır, anlamadığım iki bileğinin kesik olması, bir insan bir bileğini kesmişken diğer bileğini kesmesi imkansız gibi geliyor.
    Cevapla
  • Hüsnü 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyiki gencini kesmiş ya çocukları kesseydi ne saçma bir şey ehliyette sağlık raporu varsa beş yılda bir bu adamlara niyə yok
    Cevapla
  • osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    acaba özel durumlar mı oldu?
    Cevapla
  • La Fontaine 2 yıl önce Şikayet Et
    Psikolojik sorunlar yaşayan bir okul müdürü?... Çocuklarımızı nasıl insanlara emanet ediyoruz.? Nasıl okul müdürü oluyor. Hiç olmazsa okul müdürlerini psikolojik olarak değerlendirmek lazım. Minibüs şoförüne bile denetim var. Öğretmenlere de olmalı
    Cevapla
  • murat sanatci 2 yıl önce Şikayet Et
    haklısınız durum cok kötü ülkemde !!
    Cevapla
  • Ali Veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibi veliler ve çocukları en sağlıklı insanı bile altı ayda psikolojik hasta eder.
    Cevapla
  • Beşiktaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın kimseye zararı olmamış şu ana kadar bu dönemde kimin psikolojisi sağlam ki herkes bir stres içinde günümüzün baş belasıdır psikolojik durum o zaman insanların yüzde sekseninde bu rahatsızlık vardır hiç kimsenin çalışmaması lazım. Vücudun verdiği bir tepkidir. Asıl psikoloji bozulmamış olanları incelemek irdelemek lazım. Kimsenin psikolojisi üstünde bence konuşma yapmayın zamanın kime ne sakladığını kimse bilmez. Örneklerine çok rastladım başkasının psikolojisini eleştirip ve o kişilerin daha ağır bir psikolojik rahatsızlık yaşadığını ben şahit oldum
    Cevapla
  • .... 2 yıl önce Şikayet Et
    Psikolojik sorunlar yaşatılan devlet memurları de sen onlara kimse kanun nizam tanımasın memurların hepsi psikolojik baskı altında olsun sonra boş boş konuş insanlar kanunlara göre görevlerini yapamıyorlar kendini bilmez vatandaşlar yüzünden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
Bakanlık resmen açıkladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de başıboş köpeklerin korkunç sayısı