Tevfik Göksu; CHP'li İBB geçmişte hayır dediği projelerle övünüyor

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında, İstanbul'daki metro hatları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 14.12.2021 21:17 GÜNCELLEME 15.12.2021 08:28
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında, İstanbul'daki metro hatları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Tevfik Göksu, İBB'nin CHP'li meclis üyelerinin geçmişte onay vermedikleri projeleri tek tek tek saydıktan sonra CHP'li yönetimin bugün onay vermedikleri projelerle övündüklerini söyledi. 

 Tevfik Göksu, canlı yayında  İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin AK Parti döneminde iken yapılan yapılan ve projelendirilen metro hatlarını tek tek sıraladıktan sonra  Mahmutbey -Mecidiyeköy metro hattına yönelik iddialara değindi. 

MECİDİYEKÖY-MAHMUTBEY HATTI İLE İLGİLİ ÇARPICI DETAY

Göksu, CHP'li İBB'nin ihalesi projesi dahi yapılmamış denilen hattın 2019 yılı yapılan projelerini göstererek CHP'li İBB'nin sadece tek bir durak ilavesi yapmak istediğini bunu da tüm projeyi yeniden yapıyormuş gibi yansıtmaya çalıştığını söyledi. 
 Mahmutbey -Mecidiyeköy metro hattının 18 kilometrelik bölümünün 31 Mart'tan önce test sürüşünün dahi yapıldığını anlatan Göksu, hattın sadece açılışının seçim sonrasına bırakıldığını belirterek CHP'li İBB'nin bu metro hattını kendileri yapmış gibi gösterdiklerine dikkat çekti. 

"TEST SÜRÜŞÜ YAPILAN HATTI CHP'Lİ İBB YAPTIK DİYE SAHİPLENDİ"

Metrolar projelendirilmiş, ihalesi yapılmış, finansları temin edilmiş ve inşa süreci başlamış metro hatlarının sadece 4 hat için Kadir Topbaş'tan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mevlüt Uysal'ın değerlendilsin talebi olduğunu hatırlatan Göksu "AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı bu metrolar için Belediye Meclisi'nden finans için yetki istedi. Oysa bugün İmamoğlu, "aynı anda 10 hatta metro çalışması yapılan Dünyanın tek şehriyiz" diye duyurusunu yapıyor. Bu slogan da 2014 seçimlerinde rahmetli Kadir Topbaş'ın sloganıdır. Bu metrolar belediye meclisine geldiğinde Sayın İstanbul Belediye Başkanı ile birlikte CHP'li Meclis üyeleri sadece bir tanesine onay verdi. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 25
  • bülent duman 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah bildikleri gibi yapsın inşallah
    Cevapla
  • Yaz dostum 2 yıl önce Şikayet Et
    İlginç değil mi ? Fatih Altaylı sanki ilk defa duyuyormuş gibi soruyor.Hayret ediyor.Demekki yapılanları anlatmakta sıkıntı var.
    Cevapla
  • erdem 2 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle yapulanlari anlatmakda sıkıntı var. cik kardesim her kanala internete sisyal medyaya anlat. anlat ki bilsinler neyi kimin yaptigini. sonra coreklenmesinler üstüne
    Cevapla
  • Sanatçı 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi eğri oturup doğru konuşmak gerekli İmamoğlu bir konuda gerçekten çok uzman. O da yapmadığı işi yapmış gibi gösterme sanatı. Biz küçükken şöyle bir değim duyardık. " İşi bileceksin, işe gitmeyeceksin, işe gitmiş gibi yapacaksın, görende seni işten geliyor sanacak."
    Cevapla
  • küskün 2 yıl önce Şikayet Et
    sizde göçmen ve yabancılarınızla gavurlara sattığınız topraklarla övünürsünüz
    Cevapla
  • hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    İSKİ 3 m3 insani yaşam hakkını kaldırmış durumu bilen var mı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor