Son dakika: 16 Aralık koronavirüs tablosu açıklandı!

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 16 Aralık koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

GİRİŞ 16.12.2021 19:52 GÜNCELLEME 16.12.2021 21:03
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 16 Aralık koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

Türkiye'de son 24 saatte 354 bin 3 Kovid-19 testi yapıldı, 18 bin 100 kişinin testi pozitif çıktı, 167 kişi yaşamını yitirdi.

Sağlık Bakanı Koca, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"2020 MARTINA BİR ANLIĞINA GERİ DÖNELİM. Aşı olmayanlar ve aşılarını eksik bırakanlar açısından bugünle 21 ay öncesi arasında büyük farklar yok: Eğer hastalığa yakalanırlarsa sonuçta aynı virüsle mücadele edecekler. Covid-19’a karşı herkes aşıyla, tedbirle kendini korumaya almalı."

Bakan Koca, "YALOVA ikinci doz aşı oranında %75’in üzerine çıkarak Mavi, BİTLİS ise %65’in üzerine çıkarak Sarı kategorisine geçti." paylaşımında bulundu.

Oranların yavaş yükseldiğini vurgulayan Koca, "Aşılarını eksik bırakanlar bir an önce kendi sağlıkları ve sosyal hayat için doğru olanı yapmalı." dedi.

YORUMLAR 23
  • Sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama güvenmiyorum
    Cevapla
  • sıradan vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    senin kendine güvenin kalmamaışsa bu adam sana ne yapsın?
    Cevapla
  • Hans 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam ne etsin iki senedir pandemi aşağı pandemi yukarı kafayı yedi daaa, izine git tatile yaw .
    Cevapla
  • Özcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı koruyacak diye aşı oldu millet, sonra korumuyor ağır geçirmiyorsunuz, hafif atlatacaksınız denildi. Omicron varyantında korumadığını öğrendik, şimdi yine aşımızı olalım, hatırlatma dozunu üç aya indirdik diyorsunuz. Neye inananım aşıyı savunan doktorlara mı? Aşının bir işe yaramadığını savunan doktorlara mı?
    Cevapla
  • Doktor 2 yıl önce Şikayet Et
    Bugün doktorlar asi olmuyor ve bu asidan korkuyorda size ne oluyor be cahiler? Asi olmayin Malesef konustugumuz zaman meslegimizden men oluyoruz.uyanin artik
    Cevapla
  • noktaaaa 2 yıl önce Şikayet Et
    aşı seçimli ama zorunlu olmalı! hem de çok acil! ne demek istediğimi ağır tecrübe etmezsiniz inş.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler