Nişan alışverişinden dönen genç kıza yumruk atıp burnu ve dişlerini kırdı

Bursa’da, ablasıyla nişan alışverişinden dönen Z.E. (22), Mert Demir'in (20) yumruklu saldırısına uğradı.

Nişan alışverişinden dönen genç kıza yumruk atıp burnu ve dişlerini kırdı
Nişan alışverişinden dönen genç kıza yumruk atıp burnu ve dişlerini kırdı
GİRİŞ 22.12.2021 17:06 GÜNCELLEME 22.12.2021 17:06
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış
  • Burnunda ve dişlerinde kırıklar olan Z.E. tedaviye alınırken, daha önceden tanımadığı genç kıza saldıran Demir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, dün öğle saatlerinde Yıldırım ilçesi Demetevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ablasıyla birlikte nişan alışverişinden dönen Z.E.'ye, yanlarından geçen ve daha önceden tanımadıkları bir kişi yumruk attı. Z.E. kanlar içerisinde yere yığıldı, ablası çevredekilerden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinden kaçarak uzaklaşan ve Mert Demir olduğu öğrenilen kişi, mahalleli tarafından yakalandı. Mahallelinin linç girişiminde bulunduğu Demir, bölgeye gelen polis ekiplerine teslim edildi.

Bu sırada, sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Z.E., kaldırıldığı Kestel Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Z.E.'nin aldığı yumruk darbesiyle burnunun ve dişlerinin kırıldığı öğrenildi. Mert Demir'in Z.E.'ye yumruk attığı anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

'GÜCÜMÜN YETECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM'

Olay sonrası polis tarafından gözaltına alınan Mert Demir, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Benzer suçlardan çok sayıda kaydının olduğu öğrenilen Demir'in gücünün yeteceğini düşündüğü için Z.E.'ye saldırdığını söylediği öğrenildi. Mert Demir, çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp, cezaevine gönderildi.  

YORUMLAR 44
  • usta 2 yıl önce Şikayet Et
    bence başörtü düşmanı olabilir.hırsını çıkartıyor,nasılsa yaptığı yanına kar kalıyor.....
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Bıktık artık bu serbest bırakıldı haberlerinden! Halk kendi adaletini kendimi sağlanması bekleniyor?
    Cevapla
  • ayşe 2 yıl önce Şikayet Et
    şizofrenik bir mesele. fakat Türkiyede kimse bu konunun tehlikelerini görmüyor. umursamıyor. daha önce Ceren kızımız da bu zihniyette birisi tarafından katledilmişti. Antalayda ünv. bir genç katledildi. ama işin kötü tarafı şu daha önce çok sayıda suç kaydı olan birisi ibaresi var ya. işte buna deli oluyorum. bu adalet ne için var. bu tipler illa birisini mi öldürmeli..
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    akıl var mantık var,genç tanımadığı kıza niye saldıtıp başını belaya soksun,ve üstelik nişan alışverişi dönüşü.kızın tanımıyorum demesi bence yalan,gence umut verdi,flört etti belki,ve sonra ailesi tarafından durumu iyice biriyle söz kesiliverdi.kızın umut verdiği gençde kıza düşman kesildi tabii.
    Cevapla
  • sivas 2 yıl önce Şikayet Et
    sen nasıl bir adamsın
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    bu onu haklı yapmıyor
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    zafer senarist misin.
    Cevapla
  • Bursalı 2 yıl önce Şikayet Et
    şimdi ben buna denk gelsep pestilini çıkartsam sizce bizim adalet sistemi bana ne yapar?
    Cevapla
  • Tufan 2 yıl önce Şikayet Et
    10 sene yatarsan şükret. Öldürmeye teşebbüse sokar bizim insansever savcılardan biri sonra insansever br hakime denk getirirler böylece canavar dövdün diye 10 sene yatarsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı