Türkiye ayağa kalkmıştı! Dayakçı öğretmenin ilk ifadesinde akıllara zarar savunma

Türkiye'nin bir anda gündemine oturan Aksaray'da 5. sınıf öğrencisine dayak atan öğretmen Ali Rıza Yücel ilk ifadesinde "Bunu nasıl yaptım ben de bilmiyorum. Kendimi kaybetmişim. Bir iki tokat vurdum zannediyordum” dedi.

GİRİŞ 24.12.2021 13:37 GÜNCELLEME 24.12.2021 19:17
Bu Habere 264 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... İfadesinde psikolojik sorunları olduğunu ileri süren Yücel, “Hap kullanıyordum. Ancak o gün hap kullanmayı unutmuşum. Bunu nasıl yaptım bende bilmiyorum. Kendimi kaybetmişim” dedi.

Türkiye'de günlerdir Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde 5. sınıf öğrencisi S.T.K'nin matematik öğretmeni Ali Rıza Yücel tarafından tekme-tokat dövülmesini konuşuyor.

Dayakçı öğretmen görevden el çektirilirken, hakkında 1,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Yücel hakkında idari soruşturma da sürüyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Ali Rıza Yücel ilk ifadesinde, "Psikolojik rahatsızlığım var. O nedenle ilaç kullanıyorum. O gün ilaç kullanmayı unutmuşum. Bana hırsız dedi ve küfür etti.

Bende kendimi kaybetmişim. 1-2 tokat attım zannettim. Görüntüleri izleyince bunu nasıl yaptım bende bilmiyorum. Olay nedeniyle üzgünüm" dedi.

BABA: EN AĞIR CEZAYI ALSIN

Baba Duran K. da, "Adaletin yerini bulmasını istiyoruz. Ne kadar çok ceza alırsa o kadar iyi olacak. Onun bir daha öğretmenlik yapmasını istemiyoruz. Biz ilk başta görüntüleri görünce bir iki tokat attı zannetmiştik.

Hatta olabilir diye düşünmüştük. Ama görüntüleri izleyince şok geçirdik. Bu yapılanlar bir çocuğa değil büyük bir insana bile yapılmaz. Kendisi bile 1-2 tokat attım zannetmiştim meğer daha çok vurmuşum demiş.

Çocuğumun durumu da iyiye gidiyor. Psikolojik destek almaya başladık. Devletimizin sağ olsun ilk günden beri yanımızda. Bundan sonrası yargının işi" diye konuştu.

KAYNAK: SABAH - TOLGA YANIK
YORUMLAR 264
  • Nilgün 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten kalbim ağrıdı izlerken, insanların saçlarını okşamaya kıyamadığı çocuklarına güya öğretmen olan birinin bunu yapması... Keşke o zavallı sokak hayvanları yerine senin gibileri toplayıp ölüm kamplarına tıksalar.
    Cevapla
  • Tuncay 2 yıl önce Şikayet Et
    Kim bilir bu ülkede kaç tane böyle öğretmen daha var.
    Cevapla
  • Sergül şerbetçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Üzücü sinir bozucu
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Devletten aldıgı bütün maşını fayiziyle devlet alması gerekiyoki diyerlerinin böyle bir şey yapmasına engel olsun 7 yıl hapis şart artı görev sonu uygulansın
    Cevapla
  • Aayyyy 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazık yazık, Allah hiçbir veliye bunu göstermesin. İzleyemedim. Içim acıdı. Tutuklanmali 3gunde olsa Tutuklanmali ve o mesleği yapmamalı. cezaevininkapilari yüzüne şak şak kapanmalı, görmeli hap kullanmayı unutmuşum, psikolojik sorunum var demek nasıl oluyor. Vicdan nerede öğrenmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı