Keşan Belediye Başkanı'ndan, İmamoğlu'na 'Beyaz Masa' tepkisi!

Keşan Belediyesi, vatandaşın belediyeye ilk başvuru birimi "Beyaz Masa"nın adını, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) gönderdiği ihtarname sonrası "Çözüm Masası" olarak değiştirdi.

Keşan Belediye Başkanı'ndan, İmamoğlu'na 'Beyaz Masa' tepkisi!
Keşan Belediye Başkanı'ndan, İmamoğlu'na 'Beyaz Masa' tepkisi!
GİRİŞ 27.12.2021 21:41 GÜNCELLEME 27.12.2021 21:46
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, belediyede düzenlediği basın toplantısında, göreve gelir gelmez 7/24 hizmet veren "Beyaz Masa" uygulamasını hayata geçirdiklerini söyledi.

Halkın uygulamayı büyük bir memnuniyetle karşıladığını ancak İBB'den gelen bir uyarı yazısı ile şaşırdıklarını ifade eden Helvacıoğlu, "O yazıda bizlere diyorlar ki ‘O Alo 153 Beyaz Masa bizim, o ismi kullanmayın. Yoksa hukuki haklarımızı kullanırız.' Yani koskoca İBB işi gücü bırakmış, avukatları aracılığı ile işimizi engellemeye girişmiş. Ya şu gönderdiğiniz kağıda yazık, mürekkebe yazık, ödediğiniz posta parasına yazık." dedi.

"Beyaz Masa, Çözüm Masası oldu"

Yaşanan durumun kendilerini ve Keşan halkını üzdüğünü ifade eden Helvacıoğlu, şunları kaydetti:

"Yerel yönetim konusunda odaklanmamız gereken birçok önemli konu varken, Sayın İmamoğlu’nun Beyaz Masa ismini dert edinmesine de anlam veremedik. Burada siyasi bir tavır görüyoruz. Şu anda Keşan Belediyesini Millet İttifakı içinden bir parti yönetiyor olsaydı, aynı engelleme yapılır mıydı? Bunu sizlerin takdirine bıkıyorum. Kaldı ki Alo 153 Beyaz Masa 1990'lı yıllarda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı yaptığı dönemde oluşturulmuş bir belediye uygulamasıdır. Yani Alo 153 Beyaz Masa çeyrek asırlık bir halkla ilişkiler başarısıdır."

Masanın adının gelen ihtarname sonrası değiştirildiğini ifade eden Helvacıoğlu, "Ekrem İmamoğlu İstanbul’da yapacak iş bulamadı bizimle uğraşıyor. İmamoğlu bizimle uğraşma, İstanbul ile uğraş. Kısır çekişmelerin ve taş atmanın değil, taş üstüne taş koymanın peşinden hiç ayrılmayacağız." diye konuştu.

KAYNAK: AA, DHA
YORUMLAR 7
  • Nazmi baba 2 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu tırışka
    Cevapla
  • Bayram Meral 2 yıl önce Şikayet Et
    Namın yürüsün!!!ekrem,İstanbulun bütün işlerini halletti!!!Demekki sıra Keşana gelmiş.adam kendi işinden başka herşeyle ilgileniyor maaşallah.Başkan lütfen işine dön otobüsleri tramvayları ve halk ekmeği çalıştır
    Cevapla
  • yakup ceylan 2 yıl önce Şikayet Et
    beyimizi koftiden cumhurbaşkanı yaptılar ya zavalli
    Cevapla
  • Müslüman Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    pkk ya bulaşanların her yerleri beyaz olsa ne olur
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    ekrem in işi bu.. gereksiz boş işlerle uğraşmak.. önemli ve ivedi şleri boşvermek.. bence ekrem tatile gitsin.. tatil ençok ta onun hakkı.. adam çokkkk yoruldu.. birde portakallı ördek yemezse adam enerji toplayamıyor... dedesi ve ebesinin hergün yaptığı bu ve benzeri yemekleri ekreme hazırlasın çalışanları.. adamı aç bırakmasınlar.. zavallı bir deri bir kemik kaldı ibb başkanı oldu olalı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak